Важка робота тімліда

Aug 05, 2014 21:50

Колега на роботі пішов у відпустку і залишив на мене свою команду. Тепер у мене замість одного бійця аж четверо. Вранці приходжу на роботу - а там уже пачка листів у пошті. Там питання, там рев’ю, там статус від начальства... Поки розгрібаюсь з тими листами - прилітає ще пара. В результаті пів дня тільки те й роблю що листи пишу та рев’ю коду роблю. А свої задачі теж робити треба, тож доводиться затримуватись на роботі.
А тут ще нове начальство з попередньої роботи раптом з’ясувало що у них залишились одні менеджери - а роботу робити треба. Аж троє начальників незалежно один від одного почали шукати мої контакти по форумах. Це при тому що у них там працює принаймні троє співробітників які знають мій телефон, ще більше знають Jabber, а пошта моя - у кожному файлі з кодом тих програм що вони використовують.
Ну і фоном до цього всього йдуть 2 моїх основних власних проекти - ними доводиться займатись після роботи а то і до роботи. І тут теж - на пошту відповісти, рев’ю зробити, пару тікетів закрити, ТЗ написати... На опенсорс часу зовсім не залишається :(

робота, життя

Previous post Next post
Up