5 причин, чому вашому бізнесу потрібен сайт (МОЯ СТАТЬЯ)

Aug 10, 2016 12:38


Смотрите мою статью тут ) буду благодарна за визит и нажатие кнопки "Мне нравится" https://www.facebook.com/mobidream/?ref=aymt_homepage_panel

Сайт для бізнесу вже давно не є чимось вторинним або іміджевим. У сучасних реаліях це вже необхідність, обов'язковий пункт у стратегії розвитку, який нерозумно було б ігнорувати. Так, імідж тут теж важливий, але є й інші, не менш вагомі аргументи на користь того, навіщо вашому бізнесу потрібен сайт.
Розвиток бізнесу та нові клієнти
В епоху, коли створені кілька років тому стартапи за рівнем капіталізації перевершують компанії з віковою історією розвитку, Інтернет вже не можна розглядати тільки як засіб для комунікації і розваг. Це новий і дуже перспективний напрямок для розвитку бізнесу, і якісно зроблений сайт компанії може стати стабільним джерелом нових клієнтів. Багато підприємців змогли вивести свій бізнес на новий рівень виключно завдяки розвитку напрямку за допомогою онлайну.


Гнучкість в експериментах
Експерименти, аналіз і вимірювання результатів - ось основні постулати сучасного інтернет-маркетолога. Велика перевага Інтернету в тому, що наявність власного веб-сайту дозволяє оперативно проводити безліч експериментів з можливостями аналітики, які недоступні в офлайні. Банери, акції, email-розсилка, контекстна реклама - експериментувати можна не тільки з залученням аудиторії, але і швидко вносити зміни на самому сайті, підвищуючи його ефективність.
Комунікація
Інтернет сам по собі є відмінним каналом для взаємодії між людьми, а сайт компанії надає в цьому контексті і відмінні можливості для бізнесу. Форми опитувань і зв'язку, форум, сторінка запитань і відповідей, інтеграція з соціальними мережами, онлайн-консультант - кожне з цих пунктів можна використовувати в якості каналу для комунікації з потенційними клієнтами.
Побудова співтовариства і бренду
Лояльність з боку людей треба заслужити. Якщо ви дасте їм цінну інформацію на сайті та забезпечите якість товару або послуг, то отримаєте всі шанси на формування повноцінної спільноти навколо свого веб-проекту. Позитивно налаштовані користувачі є тим чарівним інструментом, який здатний вплинути на ваш бізнес краще, ніж будь-яка реклама.
Побудова бренду в онлайні за допомогою сайту компанії дозволить закріпити позиції і виділитися серед конкурентів. А рекомендації з посиланнями на інших сайтах дозволять постійно отримувати безкоштовний реферальний трафік у вигляді зацікавлених відвідувачів.
Інформаційна підтримка та сервіс
Оперативна зміна інформації на сайті можливо в будь-який момент часу і в будь-якій точці світу, де є Інтернет. Одні люди шукають на сайті інформацію з цієї тематики, інші цікавляться умовами співпраці з вами, і тим і іншим ви можете дати те, що їм потрібно.
Крім того, за допомогою веб-сайту можна автоматизувати і якісно поліпшити багато процесів, наприклад, замовлення продукції, прорахунку логістики і т. П. Продумана автоматизація дозволяє заощадити величезні кошти і оптимізувати процеси взаємодії в компанії.
Прочитавши цю статтю, ви вже, швидше за все, для себе відповіли на питання чи потрібен сайт для бізнесу. А адже це тільки невелика частина аргументів на користь того, чому вашій компанії необхідно мати представництво в Мережі.

я

Previous post Next post
Up