Красим яйца

Apr 01, 2014 12:13

Оце цікаво :)
Postée à l'origine par tatiana_ch sur Красим яйца
Оригинал здесь -  http://chefdaw.livejournal.com/56295.html


Read more... )

позичене, ням-ням

Leave a comment

xpywuk April 1 2014, 10:16:24 UTC
Я спробувала в капусті фарбувати - капустяний відвар начисто роз'їв яєшну шкаралупу за 15 хв.
Фарбувала в кропиві. У молодому листі дерев. Шкода, що приберегти чорниці не додумалася.

Reply

madame_dubois April 1 2014, 10:29:03 UTC
Ооо дякую! Я дивилася на буряк та шпинат.
А молоде листя дерев, то з будь-якого дерева? Приблизно по кількостях не зорієнтуєш? Кропиву теж бачила неподалік від нас, спробую! Краще свіжу нарвати чи можна заздалегідь, і трохи підсушити?

Reply

xpywuk April 1 2014, 10:45:30 UTC
Свіжа і сушена дають різні відтінки. Краще свіжа - якщо що, то нарвати і покласти в холодильник.

Листя - я брала березу, клен... що вже було:) Немає значення - головне, щоб молоде листя. Ми ще й обв'язували цим листям, щоби був візерунок.

Гіацинти-проліски мені шкода на барвник витрачати.

Дуже жалкую, що нема морожених ягід:( В мене більше сухі йдуть - на узвар.

Reply

madame_dubois April 1 2014, 12:07:13 UTC
Дуже дякую! Спробую Почаклувати :)
Пс ти оцет додаєш? Якщо так, то в яких пропорціях?

Reply

xpywuk April 1 2014, 13:57:38 UTC
ні, не додаю.
але готові крашанки натираю олією.

Reply

xpywuk April 1 2014, 10:54:37 UTC
До речі, цибулиння від "синьої_червоної" цибулі дає інший відтінок, ніж класичне цибулиння.

Reply


Leave a comment

Up