Весільні традиції міста Унґвара

May 27, 2011 09:36

Уже був обмовивсь про підглянуту мною свайбу в Ужгороді. А тепер трохи з картинками.

До місцевого колориту належить весільний катафалк - довжелезний чорний лімузин із життєрадісними квіточками. Ми побачили його ще й в Мункачі - певно до весільної пори агенція з прокату лімузинів зробила акцію - «Відчуй себе ромом!»

Джерело: ungvar


А на самих ромів не треба було чекати. Вони самі стояли під катедралом в очікуванні нової жертви.


Джерело: ungvar

Певно акція «Відчуй себе ромом» стосується і пішохідного містка. Замочками закоханих зараз вже нікого не здивуєш - таке жлобство в кожному місті є. Але такого ви ще не бачили.

Оцей замочок не з попередньої свайби, а може з неї, у будь-якому разі зі стразами - це сильно!


Джерело: ungvar

У кого на стрази не вистача, то є чудовий спосіб прикрасити замочок - розписати його. Раніше розписували яйця, а тепер от - замочки.


Джерело: ungvar

До замочків нині в Унґварі дуже модньо чіпляти вшелиякі цяцьки. От серця, що виблискують на сонці:


Джерело: ungvar

А от не такий вишуканий зразок, але досить таки монументальний - не помітити неможливо. Хоча як пройдуться тим містком в ночі роми, то серце першим піде на металобрухт.


Джерело: ungvar

Є також серця хендмейд. Норбертові забракувало грошеняток замовити собі пудове серце, але руки стоять на місці і Валентина задоволена.


Джерело: ungvar

А це ось була певно растафаріянська свайба:


Джерело: ungvar

Ну і на останок - Вася і Аліце - поєднання імен суто закарпатське. Уявляю, як в їх донька може бути Гертруда Василівна, чи краще Домініка Василівна. Ну а шо? Не люди чи шо? Тим паче такі романтичні - он де метелика почепили:


Джерело: ungvar

вандрівкы, сюр

Previous post Next post
Up