(no subject)

Oct 15, 2006 19:03

Sliten i hodet... Jeg skal ikke lenger ta 8-timers skift paa jobben, skal kun ta to 4-timers skift i uken. Det er ganske kjedelig aa vaere her i 8 timer.

Jeg har gaatt til psykologen i noen uker naa, og jeg tror det absolutt har hjulpet. Jeg foeler meg ikke lenger saa avhengig av aa faa bekreftet at jeg er tiltrekkende.

Det har begynt en norsk fyr paa Egyptian Archaeology, han gaar foerste aaret. Han har allerede en bachelor i klassisk arkeologi fra Universitetet i Oslo, saa han kan baade gammelgresk og latin. Og han er like interessert i grammatikk som meg. Ganske moro aa ha en aa diskutere mellomegyptiske tilstandsverb med hehe. Jeg oensker ogsaa aa laere gammelgresk, saa jeg tror jeg skal begynne med det i loepet av neste semester.
Og det var deilig aa finne ut av at jeg slett ikke oensker hans bekreftelse paa at jeg er tiltrekkende. Og det skyldes ikke bare at jeg ikke er interessert i ham paa den maaten, det er rett og slett det at jeg ikke lenger synes det er saa viktig. Jeg vil jo heller egentlig bli sett og likt for den jeg er inni meg.

Jeg er bekymret for dette med Dave. Jeg blir saa sliten av at han maser om at jeg maa ta ham med til "goth parties" og at jeg skal laere ham aa gjoere "wild stuff". Han skjoenner virkelig ikke at enkelte ting maa man rett og slett fikse paa egen haand. Han er dessuten ikke noen gother, selv om han tror at han er det fordi han er interessert i "dark satanic stuff". Hva dette sataniske som han sier han er saa interessert i faktisk er, det er jeg ikke saa sikker paa. Jeg fikk i allefall inntrykk av at han forsoekte aa imponere meg. Faktisk faar jeg det inntrykket hver eneste gang han sier noe, og det synes jeg er utrolig slitsomt. Og dessuten sa han rett ut at den eneste grunnen til at han vil vaere gother er fordi han vil vaere en del av noe "stoerre enn ham saa han kan foele seg verdt noe". Han har ikke forstaatt hva goth er eller handler om, og jeg tror han ganske enkelt oensker aa finne seg et fellesskap der han kan bli fortalt hva han skal tenke og gjoere. Da er goth-kulturen ganske saa feil sted aa lete hehe.
Previous post Next post
Up