Zo zo.

Mar 20, 2009 11:18

Het is vrijdag, bijna middag en de zon schijnt als een malle. Ik heb drie mogelijke manieren tot mijn beschikking om de komende vijf à zes uur door te brengen.

1. kamer opruimen en huishoudelijke dingsigheden doen (en daarna als beloning misschien gaan winkelen)
2. naar de LB gaan (of de UB) en heul veul muziek luisteren en de LIJST goed bestuderen, zodat ik misschien mijn tentamen kan halen en de hemel naar beneden gaat vallen, want Maal die een tentamen haalt is vast niet goed voor het universeel evenwicht
3. naar de lentepicknick bij Rhijnauwen gaan en de rest van de dag doorbrengen als zonaanbiddende niksdoehippie.

En ik weet begot niet waar ik het meeste zin in heb. Eerlijk waar: al die opties zijn even aanlokkelijk. Ze zijn ook alledrie op hun eigen manier een beetje nodig: ik wil heel graag een opgeruimde schone kamer én een stapje dichter bij mijn bachelor én gezelligheid in de zonneschijn. Dus nu zit ik hier thee te drinken en een nutteloze livejournal-aflevering te typen en helemaal niets productiefs te doen inplaats van dan tenminste één productief ding.

...en dat ik dan ook eerst al die kletskoek moet opschrijven om er zelf achter te kunnen komen dat een combinatie van die drie opties niet alleen zeer wenselijk is, maar ook nog zeer tot overmatig buitengewoon eenvoudig te realiseren. Weg nu dus met het livejournalgeouwehoer, en opruimen met Don Giovanni op de achtergrond totdat ik van beiden zo genoeg heb dat ik óf naar de LB en vervolgens de winkels óf naar de UB en vervolgens de picknick word gejaagd. Wahoo! Ik kan wel zelf bedenken wat goed is, ik moet er alleen altijd even hardop over nadenken.

leven in het algemeen, geouwehoer

Previous post Next post
Up