2009 = het concertenjaar!

Jan 29, 2009 10:43

Slagsmålsklubben is echt totaal en volkomen de shiznit! Het is een soort Welle:erdball maar dan gek geworden, helemaal vrolijk en uitgelaten en holadiejee. Ik ga nooit twee keer naar hetzelfde concert - okee, dat is gelogen, Wir sind Helden had ik wel meer dan twee keer willen zien en Patrick Wolf ook - maar twee keer een hele avond uit je plaat gaan op de dansbaarste en jippie-hippie-achtigste piepjes-en-bliepjes-en-BEATS-muziek van Zweden en omstreken... dat is gewoon veel beter dan één keer. Ook al blijven we misschien steken in Nijmegen. Boeie! Voor te dansen! En ik was al zo lang niet meer écht uit dansen geweest. Wahoo! Het is pas 14 en 20 maart (resp. Tivoli en Doornroosje), maar ik heb er nu al zooo'n zin in :D

En 5 maart komt Luka Bloom ook in Tivoli en daar ga ik met mijn pappa heen! Hij neemt een hele band mee, ik ben heel benieuwd. De eerste en enige keer dat ik hem live zag was in zijn eentje op een heel groot podium op de Markt in Eindhoven. Maar hij zingt zo prachtig, ik denk dat het geweldig wordt, hoe dan ook. En het is sowieso al leuk om met mijn pappa naar een concert te gaan.
Om nog maar te zwijgen van het concert van Vonda Shepard morgenavond! (Mag ik deze dans van u, ae. Velthuijsen junior? ^^)

Jeej! Alles is gaaf, vooral concerten. En er komen ook nog allemaal festivals aan :D 

happy happy joy joy, muziek

Previous post Next post
Up