Liefde op het gehoor

Nov 24, 2007 22:23

 Oooooomegot, ik ben verliefd. Teeeeeering wat ben ik verliefd. Helemaal tot over mijn OREN. Met oren en al trouwens. Mijn oren zijn misschien nog wel het verliefdst. Ja en mijn vingers ook. 
Hij is zo mooi en groot. Zo onmenselijk goedgebouwd met precies de juiste proporties en nét dat extra stuk dat mijn hart sneller doet slaan, hoewel dat natuurlijk niet het belangrijkst is. Nee, het gaat om het geheel. Geheel is hij mooi! Zijn stem is zo diep, zo gloedvol. En het allermooiste is dat we elkaar echt aan lijken te voelen, al kennen we elkaar nog maar zo kort. Hij begrijpt wat ik wil en ik weet bij hem echt de juiste snaar te raken. Dit weekend zijn we echt een stukje dichter bij elkaar gekomen. Ik zou hem zo graag willen doorgronden, al zijn mogelijkheden tot in detail willen verkennen.
Helaas weet ik niet of het tussen ons echt iets kan worden, ook al wil ik dat nog zo graag. Ik moet aan mijn studie denken en ik kan nog niet heel veel tijd voor hem vrijmaken. Bovendien is hij natuurlijk ook niet altijd beschikbaar. Hij is heel populair, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ze houden allemaal van hem en er zijn er genoeg die véél beter met hem om kunnen gaan dan ik.
Toch wil ik hem! En wie weet wat er allemaal nog gebeuren kan tussen ons. Er komen in ieder geval nog kansen genoeg. Mede dankzij het Kunstorkest kan ik hem in ieder geval eens per week zien, nog helemaal afgezien van dit weekend.
En o, hij heeft ook nog zo'n prachtige naam. Zijn naam is Bas.
Contra Bas.

spappels, grappen, muziek

Previous post Next post
Up