Взбить яйца с сахаром в комбайне. Влить растительное масло. Взбивать еще 20 секунд.
Смешать сухие ингредиенты: муку, специи, соду, порошок для выпечки, соль.
Морковь переложить в миску. Добавить муку со специями и разрыхлителем.
Тщательно перемешать (можно, чистыми руками так чтоб не было слипшихся комочков моркови)
Перелить в миску с морковью взбитые яйца. Хорошо перемешать.
На дно формы положить пергаментную бумагу, смазать края формы маслом
Перелить в форму подготовленное тесто
Выпекать при 350 F (175 С) на среднем уровне духовки в течение 35-40 минут. (или до готовности)
Carrot Cake
Serving Size: 12
Ingredients
1 1/2 cups white sugar
1/2 cup packed light brown sugar
4 eggs
1 1/2 cups canola oil
3 cups peeled and shredded carrots (6 medium carrots)
2 1/2 cups all purpose flour
1 1/4 teaspoons ground cinnamon
1/2 teaspoon ground nutmeg
1/8 teaspoon ground cloves
1 1/4 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
Raisins and walnuts, if desired
Cream cheese frosting (see my video recipe)
Instructions
Mix eggs and sugar in food processor until frothy. Drizzle in canola oil. Mix another 20 seconds. Transfer to medium sized mixing bowl. Stir in carrots and flour, mixing well. Add spices and mix well. Add baking powder, soda and salt.
Transfer batter to a lined baking sheet sprayed with cooking spray or butter. Bake at 350 F in middle rack for 35-40 minutes.