Спадщина. Квасово. Замок. Ревізійне відвідування 2020.

Mar 11, 2021 14:33

У нашому ревізійному відвідуванні Квасівського замку восени 2020 року, нас несподівано порадувала частково розчищена територія. Місцеві жителі навели порядок у фактично єдиною можливою до огляду на сьогоднішній день стіни цієї трикутної в плані пам'ятки, частково території західної сени і внутрішнього периметра замку.




Підтримайте проект своїми лайками, поширенням та благодійною грошовою підтримкою.



Дякуємо всім Вам за те що Ви з нами!
Нагадуємо, там де це можливо, по кліку дивимось великі картинки.

Фінансова допомога на підтримку нашого проекту: https://uaaheritage.blogspot.com/2022/07/blog-post_31.html

Підтримайте проект своїми лайками, поширенням та благодійною грошовою підтримкою.

Дякуємо всім Вам за те що Ви з нами!
Нагадуємо, там де це можливо, по кліку дивимось великі картинки ...











































360º панорама. Для перегляду в повноекранному режимі, з високою якістю, натискаємо на назву панорами англійською мовою в лівому верхньому куті та переходимо на сайт 360cities


Верхом доглянутості та розчищення було б підстригання (хоча б трохи нижче урізу замкових стін) і прополка дерев і рослинності з інших двох сторін (тим більше що до розчистити західну взагалі не проблема), але будемо сподіватися що це попереду, так як є надія що замком, таки зайнялися.





































Роботи тут ще неміряно. Це і зміцнення північної стіни, і зміцнення східного кута, і розчищення руїн круглої західної вежі, і розчищення колодязя. Адже замок, як стверджує зламана і розірвана табличка - один із найдавніших кам'яних споруд Закарпаття ...
Фотозвіт надаємо до Вашому огляду ...





































У межах реалізації проєкту «Збереження замків Закарпаття», який підготувало Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття», у чотирьох замках області проведуть протиаварійні та консерваційні роботи. Одним з цих замків є Квасівський замок. Із цікавого що должно відбутись, це пониження рівня ґрунту внутрішнього двору до історичного нуля 😉 і руїні відразу докорінно змінять свій вигляд 😉. Як повідомила нам Алиса Святына проектні роботи виконали ТОВ Реставраційно-технологічний центр на замовлення АРР Закарпаття під грантові умови транскордонного проекту Соляний шлях. Проект має назву Першочергові протиаварійні та консерваційні роботи (2020). А от з виконавцями пока не дуже складається =(, мало хто бажає такі роботи виконати. Але тримаємо кулаки ;).

360º панорама. Для перегляду в повноекранному режимі, з високою якістю, натискаємо на назву панорами англійською мовою в лівому верхньому куті та переходимо на сайт 360cities


стаття про історию замка та наше попереднє відвідування, тут ======>

Якщо Ви маєте бажання, і найголовніше маєте на це можливість, то можете приєднатися до фінансування проєкту. Нам дуже приємна і дорога Ваша підтримка.

Княпаємо сюди ===> Посилання для надання фінансової допомоги на підтримку нашого проєкту: на експедиції і існування блогу та файлосховища.

Дякуємо всім не байдужим до нашої Архітектурної Спадщини і нашого проєкту "Українські Архітектурні Пам'ятки. Спадщина”.

Підписуйтесь на сторінки проєкту на:

Patreon 
Twitter 
Telegram 
Instagram

Технічні партнери проєкту:

найпрофесійніший сервіс з ремонту квадрокоптерів в Україні



та




хмарне сховище для синхронізації файлів між комп'ютерами, мобільними пристроями та веб-аккаунтом, яке надає користувачам 1 ТБ для зберігання фото, музики, відео, різних файлів і документів.

ну як то так =))

Закарпаття, abandoned, руїна, Закарпатье, руина, замок

Previous post Next post
Up