Про проект "Українські Архітектурні Пам'ятки. Спадщина".

Dec 28, 2023 23:36

Підписуйтесь на стронки проекту на:

Patreon
Twitter
Telegram
Instagram

мапа проекту "Українські Архітектурні Пам'ятки. Спадщина", клікабельно...




Передмова
ПРОЕКТ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЗБОРОМ КОШТІВ І ПОЖЕРТВ НА РЕМОНТИ, РЕСТАВРАЦІЇ ТА РЕКОНСТРУКЦІЇ ОБ'ЄКТІВ АРХІТЕКТУРНОЇ СПАДЩИНИ, ПРО ЯКІ МИ РОЗПОВІДАЛИ ТА РОЗПОВІДАЄМО У СВОЇХ СТАТТЯХ.
Використання фотографій проекту можливо в некомерційних цілях з вказівкою авторства, посиланням на сайт проекту чи публікацію в ЖЖ.
У більшості випадків в проекті використовуються оригінальні фотографії, але в статті можуть потрапити Ваші фотографії з різних інтернет-ресурсів, без вказівки авторства. Заздалегідь приносимо своє вибачення і просимо дозволу на їх використання. Як правило ми вказуємо ресурс звідки були взяті матеріали (текстового або образотворчого змісту). Але, якщо Ви виявили фотографію зроблену Вами, без посилання на Вас або Ваш ресурс, напишіть нам, і ми оперативно зазначимо Ваше авторство, Ваш ресурс або приберем їх зі статті. Також, якщо Ви помітили орфографічну помилку в тексті, напишіть в особистому повідомленні і ми по можливості оперативно виправимо її.

Власне, про проект:

Проект "Українські Архітектурні Пам'ятки. Спадщина" не є комерційним. Його запущено для збереження інформації про архітектурні пам'ятки, документальної фото-фіксації того, що найчастіше знаходяться на межі зникнення та знищення. Так само в ньому висвітлюються пам'ятки архітектури, що відновлюються та відновлені, культові споруди та інші історичні пам'ятки, що знаходяться на території України.

Кожен з нас повинен знати та пам'ятати красу та історію нашої країни, будь то руїни фортеці або відновлений замок, стародавня дерев'яна церква або кам'яний римо-католицький храм, залишки синагоги або палац, що руйнується. Це все, наша історія, до якої державі поки немає ні справи, ні коштів, немає поки філантропів і меценатів серед "еліти", і тільки кошти громад і мандрівників підтримують більшість цих об'єктів від повного занепаду. Об'єкти які фотографуються, частіше за все об'єктами нашої уваги є ті, що зникають та руйнуються, тому фотографія, це єдине, що може відобразити їх для можливої подальшої відновлювальної роботи та нашої з Вами пам'яті ...

ПРОЕКТ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЗБОРОМ КОШТІВ І ПОЖЕРТВ НА РЕМОНТИ, РЕСТАВРАЦІЇ ТА РЕКОНСТРУКЦІЇ ОБ'ЄКТІВ АРХІТЕКТУРНОЇ СПАДЩИНИ, ПРО ЯКІ МИ РОЗПОВІДАЛИ ТА РОЗПОВІДАЄМО У СВОЇХ СТАТТЯХ.

мара 360º панорам



Зараз ми створюємо нову мапу - мапа Українських церквов за кордоном нашої Держави, це чернетка, мапа поки в процессі наповнення...

Ви можете долучитись до її створення, надсилаючи нам координати святинь. Прохання додавати інформацію в такому вигляді:
Місце де вона знаходиться,
назва, польскою, словацькою чи румунською та українською мовами,
діюча чи ні, або руїна чи знищена,
конфесійна належність на цей час,
Посилання на фото чи опис,
якщо є опікувач чи ключник, його координати ...

надсилайте данні на поштову скриньку madmaxua@gmail.com чи в особистом повідомлені до проекту. Дякуємо за співпрацю =)

Якщо Ви маєте бажання, і найголовніше маєте на це можливість, то можете приєднатися до фінансування проекта. Нам дуже приємна і дорога Ваша підтримка.

Княпаємо сюди ===> Посилання для надання фінансової допомоги на підтримку нашого проекту: на експедиції і існування блогу та файлосховища.

Дякуємо всім не байдужим до нашої Архітектурної Спадщини і нашого проекту "Українські Архітектурні Пам'ятки. Спадщина”.

Технічні партнери проекту:
авторизований роздрібний магазин DJI - dji-kyiv.com



найпрофесійніший сервис DJI в Україні



та



хмарне сховище для синхронізації файлів між комп'ютерами, мобільними пристроями та веб-аккаунтом, яке надає користувачам 1 ТБ для зберігання фото, музики, відео, різних файлів і документів.

ну як то так =))

карты, мапи, maps

Previous post Next post
Up