Για το Άγιο Πάσχα!

Apr 12, 2020 03:28

   Εμείς, οι μοναχοί των ταπεινών Αθωνικών Καρουλίων, μετά από προσεκτική συζήτηση και συμβούλιο με πιστούς επιστήμονες, χωρίς καμία αμφιβολία, δηλώνουμε ότι ο κοροναϊός δεν είναι υλικός, αλλά παραχωρήθηκε από το έλεος του Θεού για τις αμαρτίες μας, ένας δαίμονας που είχε δεσμευτεί προηγουμένως και που τώρα του επιτράπηκε να φέρει το φόβο και τον πανικό ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους κάνει να επιθυμούν την άφιξη του «σωτήρα», ο οποίος σύμφωνα με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί το αποκαλυπτικό θηρίο-αντίχριστος.


   Και για κάποιους, ο κορωναϊός είναι θάνατος, και για άλλους, αφοσίωση και ένα σημάδι ότι ανήκουν σε έναν επιλεγμένο κύκλο. Εξάλλου, κάθε μέρα έρχονται νέα σχετικά με τη μόλυνση από COVID-19 εκπροσώπων μοναρχικών δυναστειών και αριστοκρατικών οικογενειών, αρχηγών κρατών και ιδιοκτητών διεθνικών εταιρειών, αστέρων του Χόλιγουντ και των λεγόμενων ηγετών της κοινής γνώμης ... Και αυτό δεν παρουσιάζεται ως τραγωδία. Αντίθετα, σαν ένα είδος μύησης, στέψη.
     Για τους Εβραίους όμως είναι γιορτή, γιατί με αυτή τη δαιμονική απάτη, την οποία ονόμασαν πανδημία πριν καν ξεπεράσει την απλή γρίπη έχουν σκοπό να καταστρέψουν οικονομικά όλο τον κόσμο και να κλέψουν τις περιουσίες μας κάτω από τη μύτη μας. Αλίμονο, ακόμα χειρότερα, να κλέψουν την ελευθερία μας και μάλιστα να τους ευχαριστούμε για αυτό. Μας ζητάνε να παραδώσουμε την ελευθερία μας χωρίς να βασίζουν τα πρωτοφανή αυτά μέτρα σε κάποιους κανόνες και επιβεβαιωμένες στατιστικές. Παρά μόνο στο φόβο και στην τρομοκρατία από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν και στον αυθαίρετο ορισμό του ιού σε πανδημία.
     Ας μη μείνουμε άπραγοι και ας ζητήσουμε το λόγο λοιπόν όπως μας επιτρέπει και μάλιστα μας επιβάλλει η δημοκρατία μας από τις κυβερνήσεις μας, να δικαιολογήσουν αυτά τα σκληρά μέτρα που ούτε οι χειρότερες δικτατορίες δεν έχουν επιβάλει στην ιστορία. Με δικαστήρια και ερωτήσεις στους εισαγγελείς.
     Κι ενώ περιμέναμε τον αιώνιο εχθρό να έρθει με βία και να επιβάλλει το θέλημα του, αυτός με την πονηριά του κρύφτηκε πίσω από μια ασθένεια και για το υποτιθέμενο καλό μας μας ζητάει την ελευθερία μας και τη ζωή μας έτσι όπως την ξέρουμε. Την ελευθερία και τη ζωή που μας έδωσε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
     Ως εκ τούτου, με θλίψη, παρατηρώντας την ένοχη συμφωνία των «πριγκίπων της Εκκλησίας» με εκείνους από τις παγκόσμιες αρχές που μας στερούν το δικαίωμα να ομολογήσουμε ελεύθερα την Πίστη μας, και την ήδη αληθινή προδοσία του Χριστού από την πλειοψηφία των επισκόπων που αποκαλύπτεται στη λαχτάρα τους να πείσουν το ποίμνιό τους στο πλαίσιο της «πανδημίας» COVID-19 να «γιορτάσει» το Πάσχα του Κυρίου κλεισμένο στα σπίτια (!), τολμούμε να καλέσουμε τους Ορθοδόξους όλων των χωρών στο κίνημα «Για το Άγιο Πάσχα!».
   Ας μην αφήσουμε τις άθεες αρχές να μας απαγορεύσουν να γιορτάσουμε τον εορτασμό των εορτασμών!
     Εξάλλου, ο στόχος του σατανά και των οπαδών του ειναι να μας κάνει να μη φοβόμαστε τον Παντοδύναμο Θεό, αλλά την άσχημη μαϊμού του και να μας εμποδίσει με τη δαιμονική πανδημία να προσευχόμαστε σε Αυτόν.
     Αλλά εμείς πρέπει να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να ελευθερωθουμε όχι από τον επόμενο, αν και με ένα στέμμα, ιό, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την κορονοδαιμονοκρατία, που άλλαξε τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες.
     Τώρα το πρωταρχικό καθήκον του αντικειμένου είναι να μας εμποδίσει να γιορτάσουμε το Πάσχα του Κυρίου, την Ανάσταση του Νικητή του θανάτου, κάθε διαφθοράς και ασθένειας. Και αυτό γίνεται σε μια εποχή που οι Χασιδίμ έχουν ήδη ανακοινώσει ότι περιμένουν τον μεσσία τους στο δικο τους Πασχα και ετοιμάζονται να εκτελέσουν το πρώτο ολοκαύτωμα από την εποχή της καταστροφής του Δεύτερου Ναού.
     Ορθόδοξοι, είμαστε πραγματικά φοβισμένοι από έναν άθλιο δαίμονα και, από φόβο για τον Ιούδα, δεν θα δοξάσουμε τον Αναστημένο Χριστό?
     Ο μὴ γένοιτο!!! Ανεστη Χριστός και κατέπεσαν δαίμονες.
     Για αυτο το λογο παρόλες τις «υγειονομικές» απαγορεύσεις, τα τιμωρητικά μέτρα και τον κορωνοδαίμονα που σάρωσε όλο τον κόσμο, θα έρθουμε το Πάσχα στις εκκλησίες μας χωρίς κανενα φόβο οποιασδήποτε μόλυνσης, και στον Όρθρο θα αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο και θα κραυγάσουμε: Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος!
    Χριστός Ανέστη!
     Αληθώς Ανέστη!
     Ορθόδοξοι από όλες τις χώρες, ενωθείτε!

Previous post Next post
Up