про гей-парад в Страсбурге

Jun 17, 2012 01:27

Перепощую запис про гей-парад у Страсбурзі (сьогодні там була).

Originally posted by ella_ru at про гей-парад в Страсбурге
Что такое гей-парад? Большой городской праздник. С музыкой, народными гуляниями и плясками. Ну в идеале. В самом правозащитном европейском городе Страсбурге, во всяком случае, так оно и было.

Рассказывать буду в картинках.


Read more... )

хороше, друзі, мережа, strasbourg, hr

Leave a comment

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 12:10:52 UTC
А мені як хочеться, щоб узагалі жодні "виходи", пов*язані з порушенням прав, нерівністю тощо, просто не були потрібні.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 12:26:24 UTC
У Франції не дозволені шлюби між особами однієї статі. Є різні hate crimes, у тому числі і на грунті гомофобії. І, наприклад, та ж Міжнародна Амністія виходила з плакатами щодо гомофобного законодавства в Росії. І це не "вони" виходять, далеко не всі ці 10 000 людей, чи скільки їх там було, - дійсно ЛГБТ.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 12:43:00 UTC
1. Абсолютно для того ж, що й гетеро, абсолютно. Навідувати в реанімації, брати участь у вирішенні питань щодо здоров*я, навідувати у в*язниці, не свідчити одне проти одного, спадкувати одне за одним, всиновлювати дітей разом тощо. (І, підозрюю, що романтична складова, якої не існує для мене, абсолютно однаково існує для багатьох гетеро- і гомосексуальних пар).
2. О так, авжеж, саме приклад обумовлює сексуальну орієнтацію. Тому в гетеро-сім*ях виростають виключно гетеросексуали, у них же з дитинства приклад мами з татом, а також майже 100% прикладів стосунків у літературі, кіно, рекламі і т. д.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 13:10:08 UTC
Яким чином наявність гомосексуальних шлюбів може скоротити приріст населення? Я ось зараз спробувала уявити, яка тут може бути логіка, але навіть не змогла придумати.

А яким чином це може вплинути позитивно, уявити дуже легко. Я не думаю, що бажання пари мати дитину залежить від орієнтації. Багато гомо-пар дуже хоче дітей. Якщо законодавство дозволить, наприклад, другому з батьків теж юридично мати відношення до дитини, якщо ще якісь речі спростяться, то значно більше таких пар матиме змогу мати дітей.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 13:23:35 UTC
Я не знаю, нащо люди хочуть мати дітей. Але не думаю, що причина цього бажання залежить від орієнтації.

Я ще раз кажу, що серйозно відповісти на точку зору, що геєм можна стати через приклад, нема чого.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 13:33:37 UTC
Тобто, для тебе природна тільки та пара, яка може самостійно народити дитину, так? Жодних in vitro/in vivo? Чи навіть, жодного гормонального сприяння? Чи, може, більше того, народити - це саме народити? Кесарів розтин - фуфуфу, якби в цій парі не було б нічого неприродного, у них би дитина природним чином народилась? Де та межа, за якою для тебе вже буде неприродність?

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 13:37:16 UTC
Ні, я знаю (і підозрюю, що й ти знаєш), що є дуже багато гетеросексуальних пар, яким, щоб народити дитину, потрібно те саме, що й гомосексуальним парам.

Reply

(The comment has been removed)

lyusha_d June 18 2012, 13:48:00 UTC
Ага.


... )

Reply


Leave a comment

Up