Виправлення ситуацій

Dec 07, 2011 14:20

Недавно їздили зі співробітницею і двома її друзями в сусіднє містечко (селище?) Рібовілле. Зараз уже всюди різдвяні ринки, дуже гарно, я ще ніколи їх не бачила. Усе прикрашено, всюди яскраві ятки, продають різні солодощі, сувеніри, іграшки, напої тощо. На кожному кроці можна випити глінтвейну та всяких екзотичних напоїв на кшталт гарячого сидру чи гарячого соку з прянощами.
А у Рібовілле ще й усе в середньовічному стилі, багато людей вбрані відповідно, смажать м'ясо на відкритому вогні, печуть хліб. І різних гарячих напоїв теж дуже багато.

Як я вже сказала, їздила я з Оленою та двома її друзями, яких я раніше не знала.  Природно, що коли з кимось знайомишся, шукаєш щось спільне. Ці хлопці історично з Магнитогорська, а зараз - зі Штутгарта. Обоє - програмісти чи щось на цей штиб. Один займається альпінізмом. Коротше кажучи, спільне знайшлось аж під вечір. У дитинстві ми всі троє, граючи в Дьюка Ньюкема, знімали ліфчик з тамтешніх дівчат. Зав'язалась жвава розмова, аж раптом я помітила, що Олена з цього трохи в шоці. Тому я спробувала виправити ситуацію. "Ну ти ж старша", - сказала я. "Ти, певно, ще у "Вольфенштайн" грала". Коли я зрозуміла, що з'явилась нова ситуація для виправлення, я продовжила: "А що, я ж не сказала "ти така стара, що ще у "Вольфенштайн" грала"".
Завіса. 

подорожі, друзі, чо ффчира было!, комп'ютерне, шляпные дела, похвала глупоті, замальовки, спогади

Previous post Next post
Up