кінь Калігули (Коломойського)

Mar 06, 2019 06:57

Originally posted by gorlis-gorsky at Дмитро Корчинський: "Коломойський ввів Зеленського в політику, щоб принизити українську націю"

Дмитро Корчинський: "Коломойський ввів Зеленського в політику, щоб принизити українську націю"
Таку думку в ефірі "Прямого" висловив громадський діяч Дмитро Корчинський.

"Мені здається, що коли Коломойський вводить Зеленського в українську політику, він вводить щось на зразок "коня Калігули". І, можливо, йому справді немає що закинути - в тому смислі, як не можна було закинути чого-небудь коню. Але Сенат тоді сприйняв це як глибоку образу, як приниження.
Тобто Калігула хотів принизити Сенат - він ввів туди свого коня.
А Коломойський захотів принизити націю - він ввів в українську політику свого клоуна, ввів цю істоту в українську політику.
Найгірше те, що, на відміну від римських сенаторів, багато хто з українців не відчув образи. А це образа насправді", - наголосив Корчинський.
На його думку, якщо Зеленський програє вибори, цілком імовірно, що він через місяць після того поїде з гастролями в Російську Федерацію.
"Хто-небудь переконаний в тому, що він не поїде з гастролями в Російську Федерацію?.. Вони багато чого не роблять з 2014 року, а потім, коли добре платять, то їдуть. А Путін додумається добре заплатити, щоб він таки взяв і поїхав туди, для того щоб ще раз принизити нас. І він за гроші поїде.
Тобто це, в принципі, негідна річ, особливо в воюючій країні - розважатися таким способом в воюючій країні.
Тобто те, що у нас є рейтинговим кандидатом людина, щодо якої ніхто нічого не може сказати, що він зробить в наступному…
От він виграє. Добре, він виграв. Що він буде?
Він поїде падати на коліна перед Путіним або він поїде падати на коліна перед головою Єврокомісії?", - наголошує Корчинський.

image Click to view

проституція, БЛЯДСКИЙ ЦИРК, Кремляди, рузькемир, БЛЯДСТВО, бляді, Россия, говно, рашизм, РПЦ

Previous post Next post
Up