"Чому воєнний стан не у 2014, а зараз?": відповідь приголомшила

Nov 28, 2018 07:16

Коли деякі народні депутати перетворили голосування за введення воєнного стану в критичний для країни ситуації на майданчик для популізму, головною тезою для маніпуляцій партії "Батьківщина"стало запитання: Чому воєнний стан не запровадили в 2014? Сама ж лідерка партії з трибуни ВР запевняла, що саме вона від самого початку була за введення воєнного стану, але це треба було робити раніше - у 2014 році.

Відповіла Ірина Геращенко і на це запитання:

"Нам тут інші люди співали, що ми не проголосували в 2014 році за введення воєнного стану. Але стенограма Ради безпеки і оборони свідчить, що тільки Турчинов про це проголосував. Інші випускали голубів миру… Звернуть увагу, як вони зараз перебивають заступника голови Верховної Ради, коли правда коле в очі".

image Click to view


Витяги зі стенограми засідання РНБО 2014 можна переглянути тут:





image Click to view



"І сьогодні, коли три години лідери фракцій скандували і кричали в кабінеті голови ВР, ви думаєте, вони оці прізвища називали? Ні, вони говорили "вибори-вибори". А в цей час у Нью-Йорку йшло засідання Радбезу ООН, і єдина людина, яка там говорила "вибори-вибори" , - це представник Росії в ООН. Він говорив про те, що в Україні чекають виборів. Так ось, Москві ми хочемо передати: "Вибори в Україні робитиме український народ, а не Москва ".

опозиционный блок, війна, putin 'huylo' vladimirovich, рузькемир, Рыги, гебня, вона

Previous post Next post
Up