Чотири роки тому

Jan 23, 2018 07:11

Originally posted by don-katalan at Чотири роки тому

Чотири роки тому
Volodymyr Boiko
Чотири роки тому охоронці кримінального авторитета «Чеби» (Олексія Чеботарьова) викрали з Олександрівської лікарні двох учасників акцій протесту - Ігоря Луценка та Юрія Вербицького. Ігорю після катувань вдалось виповзти з лісу, де викрадачі кинули свої жертви, а Юрій не зміг через поламані кістки й замерз.

Вже в квітні 2014 року слідство знало прізвища всіх безпосередніх учасників злочину, але досі жодного вироку по справі немає. Ба більш того, за чотири роки слідчі та прокурори Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури так і не спромоглись встановити, хто саме зі співробітників Міністерства внутрішніх справ України здійснював у січні 2014 року негласні слідчі дії відносно Ігоря Луценка та передавав викрадачам інформацію про його пересування, хоча достеменно відомо, що такі НС(Р)Д проводились і були на клопотання ГУ МВС України в м.Києві санкціоновані суддею Апеляційного суду м.Києва Глиняним.

Тож залишається лише чекати, коли, нарешті, буде ліквідований цей Департамент Генпрокуратури й справу про викрадення Луценка та Вербицького прийме до свого провадження притомний слідчий.

витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, куди було внесено повідомлення про викрадення 21 січня 2014 року






Пост спочатку надрукований тут: https://don-katalan.dreamwidth.org/1718257.html.

юрист Луценко, Кулявлоб, тероризм, Аваков, Циничный барыга, бандитизм, проКурватура, НФ, суд, гебня, мусора, БПП, Майдан

Previous post Next post
Up