Важливе питання! Деякі відповіді...

May 31, 2010 11:06

Якшо б Вам судилося сьогодні померти і стати перед Богом, який запитав би Вас: "Чому Я повинен взяти тебе до Свого Небесного царства?", що б Ви відповіли?


Варіант 1. "Мабуть тому, шо зрештою я не дуже погана людина і не чиню великого зла: я нікого не вбив, нікому великої шкоди навмисне не заподіяв, стараюсь допомогати людям та іноді навіть хожу в церкву... Тому мене можна назвати доброю людиною, яка заслуговує на місце в раю..."

Варіант 2. "Взагалі це якийсь брєд. Нема ніякого Бога, нема ніякого там раю чи пекла.Це всьо промивання мізків та відмивання грошей"

Я думаю все ж, шо найпопулярнішим є варіант №1. Але фішка в тому, шо цей варіант аж ніяким чином не дає можливості потрапити на небеса після смерті. Ніхто у світі не є добрим по своїйй суті: людське серце зіпсоване і лукаве. І навіть нікого не вбивши, не заподіявши нікому великої шкоди, допомагаючи людям та ходячи до церкви, люди все ще залишаються лукавими та злими... Як ложка дьогтю псує увесь смак бочки меду, так і один гріх робить нас злими та лукавими.

Біблія говорить, шо одного гріха досить, шоб ми не змогли заслужити потрапляння до раю. Я думаю, шо безглуздо стверджувати, шо хтось з нас за все життя ні одного разу не згрішив: не обманув, не вкрав чи не лукавив... Тому, ніхто сам по собі не може потрапити до раю. Всі приречені на вічність у пеклі. Всі приречені на вічність у пеклі, якшо спиратимуться на власну "праведність та доброту"...

Варіант №2 призводить до аналогічного результату, як і варіант №1.

Вихід один (Варіант №3): примиритись з Богом, щиро попросивши прощення та прийнявши жертву Ісуса Христа, Який помер для того, шоб Ти мав життя вічне, жити разом з Богом.

Для когось це казкИ, промивання мізків, відмивання грошів чи ше шось таке. Але факт залишається фактом: наше фізичне життя на цій землі рано чи пізно скінчиться. І тоді варіанти всього 2: рай чи пекло. І ці два варіанти такі ж реальні, як і наше з Вами фізичне життя.

смерть, гріх, життя, Бог

Previous post Next post
Up