Веб-олів'є

Jul 16, 2013 00:16

Раніше, коли я знаходив чудовий онлайн ресурс - зразу кидав собі лінк імейлом. А тепер коли стало зрозуміло, що читати 1900 неперевірених імейлів я не буду, почну засирати публічний інтернет. Зустрічайте нову рубрику "Веб-олів'є" - випадкові цікаві лінки в одному пості.

1. Pow-wow calendar - Пау-вау це типу шось КСП тільки замість бардів-палаточників збираються індійці. Саме найближче їхнє зборище відбудеться недалеко від Брукліна 3-4 серпня - 33rd Annual Paumanauke Pow Wow.

2. Натуральні способи боротьби з комарами - з лінка можна взнати про те що деякі види приваблюють темні кольори типу чорного, червоного і синього, тому рекомендують носити світлий одяг. Також їм подобаються деякі види світла, тому радять використовувати світлодіоди, спеціальні жовті лампи від комах або натрієві лампи. З натуральних речовин їх відлякують валерянка, часник і сорго лимонне (якщо я правильно переклав). Закінчується стаття рекламою натурального засобу від комарів: Herbal Armor.




3. Сайт послуг від 5-ти баксів. Люди пропонують різне - намалювати аватар, скласти вірш чи зробити відео для ЮТуба. Наприклад тут чувак обіцяє додати блюр на вашу фотку, або тут дівчина прокричить месаг месаг кліента в костюмі банана :)

4. Тут буржуіни проводять відео конкурс - а точніше збирають контент. До 15 серпня приймаються відіви які ще ніде не було опубліковано. Основні призи - $15,000, $10,000 і $7,500.
Кросспост з lyarv.com
rss2lj

olivier, links

Previous post Next post
Up