День святого планокура

Apr 21, 2011 10:30




Мало хто знає, але сьогодні, точніше вже вчора, святкувався міжнародний день травокурів. Кодове число цього свята, та і всієї конопляної культури - 420 (чому так сталось, довга історія), ось чому воно і святкується четвертого місяця, двадцятого числа, тобто 20 квітня (якщо я знову місяці не переплутав).

Традиційно в цей день, планокури... вгадайте шо роблять?... курять план :) Також вони ходять на мітінги за його легалізацію і відпочивають на газонах.

Ось я і вирішив, що це чудова нагода розказати вам про ту речовину заради якої планокури власне і курять план. Називається вона по науковому "тегека" :)

ТетраГідроКаннабінол (Те Ге Ка), або дельта дев’ять тетрагідроканнабінол, або ще дронабіол. І вона є основним компонентом прухи в траві.




На даному етапі, легально анашу використовують для лікування анорексії, при глаукомі (для зменшення тиску в оці), від нудоти (після хіміотерапії) і навіть при захворюваннях на розсіяний склероз (щоби воно там таке не було). Також пробують лікувати різного роду нервові збої (різні тікі счезають, поки пацієнта тримає), самим чудовим з яких є копролалія - хворобливе бажання викрикувати нецензурні слова :) Хуй, хуй, хуй! Дохтор, дайте рецепт, я захворів :)

Не існує ні одного, задокументованого факту смерті від передозу канабісом, зато є чотири від прийому чистого тегека, у вигляді таблєток, які продаються під маркою Марінол. Зразу згадуються, байки про діда який напився онучкиного молочка і потім гавкав під столом :) А ще був випадок, знайомий на паті захавав п’ять пєченьок брауніс, бо від перших двох його не проперло, зато перло його потім ще чотири дня підряд :) Тому можемо зробити висновок: прийом речовини дельта дев’ять через шлунок може призвести до несподіванних результатів.




Смертельна доза трави для людини становить 680 кіло сіро-зелоної, які треба викурити за 14 хвилин :) По моїм підрахункам, такої кількості трави бувалому травокуру вистачило би на років 200.

Для чого ця пахуча речовина потрібна рослинам, до кінця не зрозуміло, підозрюють що для захисту від всякіх зайців і кіз, але скоріше за все тегека захищає рослину від сонця, бо ця речовина добре вбирає ультрафіолет.

На цьому наш лікбез закінчено, хай прибуде з нами Джа :)


Кросспост с lyarv.com
rss2lj

weed, day, news, ukr, holiday

Previous post Next post
Up