тепер цікаво, що пишуть французькі газети... )

Nov 16, 2013 17:14


... джерело, в якому наведено підбірку матеріалів з французької преси <<<===

кілька цитат:

"... Гравцем матчу журналісти L'Equipe визнали Зозулю (8/10), який "вийшов з невідомості":"Хоча він не так вже часто торкався м'яча, в решту часу цей невтомний нападник продовжував терзати французьку захист, заважаючи нанести контрудар. Але перш за все, саме Зозуля відкрив рахунок... Марно намагаючись випросити пенальті на 75-й хвилині, він досяг свого через сім хвилин. Цілеспрямоване чудовисько. Україна отримала нового героя"...)

На думку Аддуша, в команді зараз немає справжніх лідерів: "Найгірше , що деякі гравці навіть зараз, після поразки, не розуміють , як таке могло статися. Наприклад, висловлювання Бензема цілком укладалися в стару добру французьку традицію - заперечення реальності...

Все та ж помилкова ідея переваги. Французькі гравці заразилися нею від інших націй, от тільки ті вигравали чемпіонат світу, а ми ні. Я нагадаю, що Платіні завершив кар'єру в 1987-му, а Зідан - у 2006 -му. А нинішні лідери збірної Франції, і в першу чергу Рібері, Абідаль і Евра, поки що тільки зазнають невдач з національною командою".

Є й інша причина : "Невдачі французів у всіх лініях підкреслили тактичну перемогу Фоменка. Цей спадкоємець Лобановського, неговіркий перед журналістами, добре знає традиції школи Лобановського і вміє заплутувати сліди, щоб у потрібний момент досягти колективної переваги, майже механічної. Наставник українців зізнався, що перед грою переглянув десяток матчів "синіх", щоб дізнатися їх слабкості. І план Фоменка на гру спрацював чудово"...."

:)

попереднє по темі:
- всіх вітаю! ...)

міжнародне, світоглядне, суперництво, спортивне, цікаве

Previous post Next post
Up