Львівський таємний Санта

Dec 07, 2015 10:00

Сьогодні згадала одну чудову штуку. Називається вона Таємний Санта. В 2011 році я приймала в такій події участь, мені видали нік людини, яку я мала привітати з Новим Роком. Мій нік теж дістався хорошій дівчині, яка не знала мене. Було дуже цікаво шукати подарунок для людини, яку ти не знаєш, але якій хочеш зробити щось приємне.

Але вже грудень, я не впевнена, що у нас вийде створити всеукраїнського таємного Санту... Тому вирішила підмовити всіх львівських блогерів привітати один одного. Тому, коли всі подаруночки будуть готові, в нас буде час придумати, як ними обмінятися (буду рада отримати поради і ідеї :))

В чому суть? Кожний блогер, який хоче привітати іншого блогера подаруночком (та отримати щось від щирого серця), пише організатору (мені) в приватні повідомлення чи залишає коментар тут. Далі оорганізатор у випадковому порядку видає кожному бажаючому нік. Таким чином, виходить, що у кожного буде людина, якій він відправить подарунок, і людина від якої вона отримає подарунок.

Чому тільки нік, без адреси? Якщо Санта буде знати нік, він/вона зможе почитати про людину, якій вона даруватиме презент. Адресами я не прошу обмінюватися, бо ми всі живемо в одному місті і буде зручніше якось зібратися та обмінятися подарунками. Якщо так не вийде, будемо щось думати стосовно адрес.

Отже, заявки приймаються до 13 грудня. З 13 по 16 я видам всім ніки і можна буде вже готувати подаруночки. А після 20 вже придумаємо, як будемо передавати наші привітання.



Щоб нас було більше, можна зробити репост або у довільній формі розповісти про нашого таємного Санту. Але репост не є обов'язковою умовою, без виконання якої не можна стати Сантою.

Львів, блогери, своїми руками, хендмейд, жж-львів, флешмоб, анонс, позитив, блогосфера, захід

Previous post Next post
Up