кав'ярня Фреска та враження від неї

Oct 31, 2013 11:28

Originally posted by olia_konoplia at кав"ярня "Фреска" та враження від неї
На днях відвідала одну з численних львівських кав"ярень під назвою "Фреска" і лишилась абсолютно незадоволеною візитом.

Мої друзі сиділи за столиком на літньому майданчику і я підсіла до них. Меню мені не принесли ні через 5, ні через 10 хвилин, і я мусила сама виловлювати примарних офіціантів. Приймати в мене замовлення теж не спішили - тут я вирішила, що якщо гора не йде до Магомета, то Магомет йде до гори і знову ж таки я сама відшукала офіціанта і зробила замовлення.
Ціни в меню немаленькі, однак, не захмарні. Для закладу, що спеціалізується на каві, чаю та солодощах цілком прийнятні. Одначе, коли я отримала своє замовлення, моєму здивуванню та розчаруванню не було меж: горнятко чаю (200 мл) коштувало 17 грн, я сподівалась, що принесуть велику чашку заварного чаю, але не так сталось, як гадалось, адже я отримала склянку кип"яточку і поряд пакетик чаю!
Спеціалізований заклад за 17 грн пропонує мені чашку пакетованого чаю?!
І коли  вже, здавалось, нічого не може зіпсувати враження від закладу, офіціанти вирішили наостанок ще раз продемонструвати свою метикуватість і принесли рахунок, в який не включили мій чай (по рахунок ми теж ходили самі). Довелось довго виловлювати офіціантку, пояснювати їй прорахунки і чекати новий рахунок, а часу було обмаль.
Тепер мені видається, що в цьому випадку наша терплячість і чесність була абсолютно зайвою, потрібно було заплатити за те, що внесли в рахунок і піти. Адже персонал вирішив, що ні вибачень, ні уваги ми не варті.
Більше ніколи не піду в цей жлобський заклад.

львів, кафе

Previous post Next post
Up