Без лішніх прелюдій розкажу вам про гарбузовий суп.
Стаєте сначала добрими і ніжними, бо крем суп потребує такої мліючої ніжності і любові і півстолової ложки доброти)))
Знач, кастрюлю двохлітрову наливаєте бульйоном, і ставите закіпати (згодиться і звичайна вода просто її треба буде потім гарно висмачити). Поки воно закіпає чистите ніжними руками картоплю ріжете її як вам схочеться хо ч і пополам і надвоє і вкидаєте варить. Поки картопля закипить і почне гарно булькать почистіть і поріжте десь таку ж кількість гарбуза і вкиньте до картоплі, підсоліть поперчіть, додайте любимі спеції, можна трохи куркуми і мускатного горіха, то як самі схочете. Обовязково поріжте туди пару зубків часнику. Поки те все вариться, ви робите на двох сковородах дві речі, смажите або бекон або просто звичайне мясо, мясо повинно бути смачним само по собі. На другій сковорідці робіть засмажку з цибулі і моркви.
Коли звариться гарно картопля і розвариться гарбуз, вкиньте в кастрюлю кілька ложок (2-3) вівсянки обичної не супершвидкого приготування. Потім вкиньте туди готову засмажку. І ще 3 зубки дрібно порізаного часнику. І дайте хай розкипить вівсянка. А потім вимкніть, і перетріть блендером погружним. Якшо нема такого на хазяйстві, обережно злийте юшку і перетовчіть всю массу гарно товкачкою, і вливайте отой бульйон. Під час перебивання додайте столову ложку вершкового масла, або малий пакетик вершків 15% згодиться. Коли все перетерли - вкиньте мясо.
От поки ви варили суп, в духовці на малому вогніна листику робилися у вас сухарики - це нарізаний смужками хліб, підсолений, присипаний улюбленими спеціями і трошки збризнутий оливковою олією.
Дайте трохи супу відпочити. Хай з 15 хвилин змириться зі своєю долею бути негайно сожратим.
Потім візьміть гарну мисочку, насипте туди супу і густими вершками, або сметаною намалюйте зверху смішну морду, вткніть туди гілочку зелені улюбленої додайте сухариків і їжте негайно, поки ніхто не відібрав)))
Смачного!