відгомін

Apr 03, 2014 17:02


Активна фаза революційних подій вже минула, принаймні призупинена. За ці довгі місяці я побачив і пережив багато моментів які змінили мене і надіюсь змінять країну. На початках довелося зробити навіть кілька летючок агіток для Громадського сектору. Коли їх робив зловив себе на думці, що історія циклічна, колись мій тато багато робив для Народного Руху, самі різноманітні макети. Взагалі важко уявити як він макетував без ПК, титанічна робота була той весь самвидав :) Але що для мене є більш цінне, так це те що я мав честь стояти в нічних вартах на Майдані. Ці холодні морозні ночі з пронизливим вітром буду пам’ятати все життя. Я щасливий, що був в лавах Самооборони, важливіше за дизайнера професіонала це бути просто громадянином. А бути професійним для мене це критично важлива умова.

Звичайно ця зима якось погасла у враженнях від дня «мирного наступу» і подальших подій. Пам’ять про цю криваву боротьбу ми маємо пронести через все життя і зробити все для того щоб ця жертовність не була даремною. Крім загиблих є тисячі тих хто пожертвував здоров’ям. Завдання кожного тепер вберегти перемогу від реваншу скотів.

Зараз настав час вертатися до звичайного ритму життя. Робота, проекти, замовлення, плани… Важко адаптовуватися і думати про естетичні, дизайнерські чи на загал мистецькі речі. Не дає зняти напругу військова загроза з боку Росії та безпринципне вторгнення в Крим. Як скоро тепер я зможу бути просто дизайнером?

думки

Previous post Next post
Up