біенале; ч. №2

Sep 28, 2013 22:11




Продовжуючи про Біенале хочу розказати про те що справді вразило мене. Венеційське біенале та й зрештою вся поїздка стали для мене святом графічного дизайну. Нормальний і високий рівень дизайну повсюди. Інфографіка, навігація, таблички, дорожні знаки, вивіски, ось що було об'єктом мого інтересу всю подорож. Замість того щоб дивитися на бронзові статуетки в музеї, я дивився на тумби в яких вони експонуються і тому подібне. )))
На загал склалося враження, що в італійців естетика вроджений дар, достатньо подивитися як звичайні продавці любовно роблять викладку товару на базарі.






Цілий зал латунних стержнів, очевидно дорогий твір, принаймні собівартість точно.



І таке було


















Про трафаратні шрифти хочу окремий запис зробити.















Багато павільйонів побудовано ще на початку двадцятого століття, дуже цікаво на них дивитися. А наступний кадр показує в яку прірву скотилися бельгійські контемпрюартісти.









Взагалі цікаво сприймати як дизайн обслуговує мистецтво. Вишукана верстка, фахові фото, чудовий папір ілюструють купи сміття, кайф.















На території виставкового комплексу діє бібліотека. Знаю людей що могли б там залипнути ))












Тут не каву мають подавати а колеса.


















Сподобався спосіб кріплення, лише по нижній лінії







Ту бі контінуед...

P.S. Я набрав трохи різноманітної макулатури, всілякі там буклети, каталоги і флаєри, з радістю покажу і розкажу всім хто завітає до мене в студію.

мистецтво, подорожі, фото

Previous post Next post
Up