Арсенале 2012

Jul 31, 2012 20:01

Їздили до Києва на концерт Ред Хот Чілі Пеперс. Звісно не могли оминути стороною Арсенале 2012, пріобщілісь к іскуству :)
Для мене цьому культпоходу ще передувала невелика перепалка з Віталієм Гайдукевичем, я не втримався щоб не написати їм що я думаю про їх ефір про Арсенале на ТВІ. Вражаюча не компетентність чувака, але з непохитною позицією. Це інша тема, скажу тільки, що він реально не правий виявився на рахунок того якої якості те мистецтво що там виставлене. Дуже нормальний рівень, імена світового рівня тай наші нічого так місцями. Були доречі класні фотки Бориса Михайлова, композиційне рішення в овалі було для мене дуже несподіване і традиційне водночас, хороша серія (серія що з промзоною).



чувак через дірку вворотах поруч з арсеналом

Я так погрузився в атмосферу сучасного мистецтва, що коли прилетіла муха і сіла на стінку поруч зі мною і почала переберати лапками, це виглядало як чергова інсталяція, мене реально заглючило.













Мені було цікаво в першу чергу якими засобами оперують контемпрюарісти. Домінуючим є використання відокремленого створеного художником простору, цей підхід реально домінував.







дещо було відверт слабим і вторинним.







Сампособі Мистецький арсенал цікавий для ока :)








































Хороша компзиція руками будівельників



Під кінець третьї години ми реально вже були замахані і не тільки ми. Щоб нормально сприймати експоноване варто розбити похід на два дні, але у нас небуло часу. Підозрюю що ми не все оглянули.




Наступного дня ми пішли в Пінчук Арт-Центр. Мене реально вразив Аніш Капур (гармата що стриляє якимось лайном нєвщьот :)) Фоткати там не можна, а шкода. Кавярня на мансарді там видатна.

Дякую Кирилу і Мар’яні за гостину! Ми офігенно провели два дні.

Самі твори, кому цікаво, можна глянути на сайті arsenale2012.com

мистецтво, подорожі, фото

Previous post Next post
Up