Забужко на Громадському ТБ

Feb 03, 2014 22:45

Журналісти виступають ілюстраціями до тези про інформаційну війну.
00:06:00 Ведуча Тетяна Даниленко каже, що діяльність Ю. В. Шевельова в окупованому Харкові є темною плямою на його біографії. Фейспалм. Щойно, восени пройшла кількамісячна дискусія на всіх каналах -- і от просунута журналістка форпосту вільного телебачення повтоює слова Добкіна & ( Read more... )

Leave a comment

Comments 22

mamay_m February 4 2014, 06:01:54 UTC
Даниленко ми любим не за те шо вона продвінута :)

Reply

chita_i February 4 2014, 06:24:22 UTC
На це і розраховано.

Reply


chita_i February 4 2014, 06:03:13 UTC
Дуже цікаво. Дякую що показали. Я на сто відсотків згодна з пані Оксаною у іі оцінках. Мустафа з дєвочкою як там іі мислять провладними стереотипами і вважають себе дуже розумними. Ця риса є дуже типовою для офісних нахаб. Вони вже повністю інтегрувалися у корумповане бандитське суспільство і це помітно. Причому Наєм є хоч трошки людянішим подлєцом, він все розуміє, хоч йому і щасливо вписалося, а от дєвочка є відмороженою по визначенню, хоч і красивою. Якусь клімтовську руду пані посадили там позаду мєлькать, мабуть навмисно.

Забужко сказала геніально. Запитання журналістів були просто інфовійськовими на сто відсотків, маєте рацію. Забужко як перестає хвилюватися як наприкінці стає приємною мудрою жінкою. Забираю собі. Ще я вдячна Забужко що вона мені пояснила що я це також Майдан, і для мене це дуже важливо.

У наєма таке тб громадське як у харківських клоунів сектор украінський. Симулякр на мімікріі поганяє.

Reply

mamay_m February 4 2014, 06:51:31 UTC
а як же бути з тим що забужко противсіха?

Reply

chita_i February 4 2014, 14:28:21 UTC
А як бути з мамаєм, наємом і москалькою танєю які навмисно говорять сфабрикованими штампами хоча пані Забужко попереджує що серед індуційованого вами божевілля треба зберігати психічне здоров'я? Відморожена фашистка дурочка таня вважає по темнику що на Забужко в Харькові прийшли одні бандерівці, одночасно протиречно з тим що то переконано совєцьке місто і що Шевельов то пляма на укр.культурі. Наєм хоче зробити вірити що мімікрічна брехня допи і гєпи під укр.сектор може сформувати видимість громадянськоі війни чим брехливо задурить реальну війну уряду проти громадян. І Забужко каже що у неі питали одну маячню, бо не можна оперувати маячнею нібито то було щось реальне, бо це як раз і є темники що безпардонно пхав наєм. Дарма Забужко ім показувала зуби, а дурочка звала іі по імені без батькова хоч і у дочки годиться. мамай як дурень з ступою лізе з міфічним противсіхством, хоча у інтерв'ю чітко пояснено що бути протидвох то не означає "всіх". Коли тобі дають вибір без вибору. Всіх то шкідливе слово як шкідливе слово украіна в потєшних ( ... )

Reply

mamay_m February 4 2014, 14:31:33 UTC
тоєсть забужко не противсіха?

Reply


Забужко на Громадському ТБ livejournal February 4 2014, 06:04:57 UTC
User chita_i referenced to your post from Забужко на Громадському ТБ saying: [...] Originally posted by at Забужко на Громадському ТБ [...]

Reply


testertosterov February 4 2014, 07:02:07 UTC
Данило Яневський. От і все, шо я хотів сказати про В'єтн..., ой, Громадське.

Reply


(The comment has been removed)

chita_i February 4 2014, 15:06:46 UTC
Зульфія правильно каже хоч і не коректно висловлює. Але так і є. А у шлемі як і ти, як собаки, чуєте тон, не зміст. Або просто ви хочете щоб і вовки ситі і вівці цілі, а так не буває.

Reply

chita_i February 4 2014, 15:08:35 UTC
Іншого опору як украінський ти не знайдеш в Украіні, так що пересиль відврату.

Reply

(The comment has been removed)


Leave a comment

Up