Суп-пюре з кабачка

Jul 31, 2009 13:46




Пишу все на око.
2 середніх кабачка, порізати на кубики(якщо старий кабачок то шкірку і насіння викидаємо).
2 морквини середні - ріжемо на кубики.
1 цибулю - ріжемо середніми кубиками( дуже не треба дрібнити бо потім будемо збивати в блендері)
2-3 зубчика часнику
100 мл. вершків 15 або 20%
В якості додатку:
Сухарики хлібні,
Сир твердий гострий (російський підійде) 100-150 гр.
Копчений бекон.
Сіль, перець, тертий мускатний горіх.
Моркву і кабачок порізати на кубики і тушкуємо на невеликій кількості олії до готовності додаємо порізану цибулю, тушкуємо все разом, збиваємо блендером на пюре, вертаємо на газ, добавляємо вершки, приправляємо сілью, перцем і мускатним горіхом, даємо покипіти хвилини 3, заправляємо часником і виключаємо. При подачі в тарілку наливаємо зупку, посипаємо сухариками і тертим сиром , або беконом попередньо порізаним на смужки і обсмаженим .Все легкий і смачний супчик готовий.
Сіль, перець, тертий мускатний горіх.
Сухарики я роблю сама. Ріжу білий хліб(батон) на кубики без скоринки, збирнути олією посипати травами і часниковою сіллю і в духовці або на пательні без жиру підсушити.

Овочі, Кабачки, Супи

Previous post Next post
Up