Лимонний суп (типу по-грецьки).

Sep 15, 2006 09:52



1 стакан довгого рису,
4-5 курячі пульки( нижня частина лапки)
1,5 ч.л тертої лимонної цедри
2 жовтка сирих
3-4 ст.л лимонного соку
Сіль, перець за смаком
Варимо з пульок бульйон( при бажанні для смаку можете добавити морквину і цілу неочищену цибулину(з готового бульйону її викидаємо), коли бульйон буде майже готовий всипаємо в каструлю рис, і варимо до готовності рису. М’ясо виймаємо розбираємо на кусочки, ну дуже дрібні, вертаємо назад в бульйон, солимо, перчимо.
Готуємо заправку:
В окремій каструльці змішати жовтки, цедру, лимонний сік, і трішки теплого бульйону, добре розмішати, добавляємо по одному черпаку бульйону, і мішаємо щоб жовтки не зварилися, коли наша заправка по температурі буде майже як суп, вливаємо її в загальну каструлю і виключаємо газ, швидко мішаємо хвилини дві. Даємо настоятися хвилин 15 і подіємо до столу.

Вердикт мого батька - нащо ти в бульйон того лимону налила, він і без того був смачний. А мені дуже подобається кислинка і аромат лимону

Курка, Супи

Previous post Next post
Up