Incoherent ramblings

Aug 09, 2007 00:45

Sukk. Jeg er en håpløs romantiker. Nothing to be done about it, I guess. Damn the elves. (Kryptisk nok for ya?)

The Usual Suspects var en HERLIG film. Anbefalles alle med en sans for spenstige fortellerteknikker, action, eller en kombinasjon av de to.

Jeg er en liten dilettant også, laster ned album etter hvor kritikerroste de er. Har gått relativt bra hittil, da, The Velvet Underground var meget stilige (selv om tekstene var det beste elementet, og selve musikken ikke var så grensesprengende som jeg hadde forventet. Mer som meget god Lennon-Beatles (med unntak av enkelte sanger, som er mer, tja, progressive, og stilige på en annen måte)), og Jefferson Airplane hadde blitt merket av alderen, men ikke i stor nok grad til å ødelegge musikken på noen måte.

Når jeg viser folk rundt i huset mitt ser jeg hvor fint jeg egentlig har det. Selv om det er strieaktig tapet i stuen. Og loftet vårt er alltid like stilig, gjemt som det er bak en falsk vegg i et skap (eller, trappen opp er gjemt bak en falsk vegg i et skap. Ikke hele loftet. Duh.)

Simpsonsfilmen var ikke så verst, men som TV-serien, ikke akkurat så subtil i kritikken at det gjorde noe. Flanders var herlig i den, dog.
Previous post Next post
Up