Мої весілля. Йо.

Nov 17, 2010 22:10

За останній рік значно збільшилася кількість людей, які вдівають мій одяг.
Але в одязі від Чернікової люди ще й одружуються!
Отож, до вашої уваги фото та історії декількох моїх весіль)

1. Ромчик+ Оленка
Ромчик та Оленка дуже гарні милі хлопчик та дівчинка які одружилися ще рік назад і зара вже мають маленьке бебе. Костюми готувалися місяць і враховуючи те, що виконувалися вони у техніці ручної вишивки "білим по білому", то все робилося досить динамічно. Вони одружилися, а потім ще давали свої сорочку та сукню на купу моїх показів в якому наречена, тобто вже жінка виконувала ще й роль моделі. Фото від Наталі Каблюк з Крилоса.










2. Володя + Оля
захотіли одружитися конкретно по-українськи. У вишитому одязі були наречений, наречена, дружби, дружки, вся родина і гості були вишиті вздовж та поперек. Це було гарно та колоритно. Готувалися костюми довго, важко, коли костюми вже дошивалися то я з нареченим пересварилася на ніц. Одружилися на день валентина, який був для молодят сильною датою - день початку стосунків, день розпису, день вінчання, і це все в різні роки. На нареченій - сукня вишита машинкою, а на нареченому - вишита сорочка хрестиком. Фото не знаю кого)








3. Олег + Аня
Олег - то мій хресний татко. Хоч він виглядає на всі 16, та значно старший і на початку минулого літа дозрів до серйозного кроку - весілля. Вирішили вони з його красунею жінкою бути на такій події в одязі виключно білого кольору, та з оздобленням делікатнимм срібним розписом по тканині, символізуючим гармонію всесвіту (або круговорот вади в пріродє - меандр). Свято було домашнє та екологічне - в горах. Фото http://denisblack.com









4. Марина + Рома
знайшли мене десь в неті, та й приїхали з Києва до нас на Пасху. Нареченому сорочку вишивала мама, а нареченій ми розробляли на сукню аналогічний орнамент. Вишивка ручна хрестиком, поки мама закінчувала вишивати сорочку синові, то ми вишили сукню Марині. Одна примірка, та й по закінченню вишивки молода просиділа в нас день, щоб ми їй все гарно пошили. Оскільки дівчина не з нашого міста, то бачила я її всього кілька разів, а туууут, бац, і як вишле вона мені після весілля фотки ухти які гарні!http://gorilasosna.com/ в того хлопчика взагалі ну супер круті фотки, я аж плакала коли дивилася ті лавсторі.









5. Анна + Богдан
А дехто вирішив у вишивці обмежитися тільки аксесуарами, щоб доповнити просто гарний вишуканий класичний костюм та сукню. Отож, Аня та Богдан мали два весілля, одне з них в Івано - Франківську, яке вони і прикрасили польовими квітами.







6. Наталочка та Петро
Наталочка та Петро дуже чемні і ввічливі. Коли вони приходили до нас то так мило завжди спілкувалися, ну просто приємно згадувати. Своє весілля вони вирішили відсвяткувати на Покрови, хоч це і був четвер. Квіти були всюди - і на вишитій хрестиком сукні нареченої та сорочці нареченого, і на плахті та горсику, і у вінку, і на шиї. А фотки!!! Який це був чудовий сонячний день, все таке кольорове і зазнимкувала знов наша фото - Наталка Каблюк.
Ну круто ж, правда???







7. Василько та Вікуся.
вони приходили до нас дуж багато разів. Дуже довго вибирали тканину, нитки, техніку виконання, фасон, хустки, шнурки. Їх ми готували до свята дуже довго. Але все вийшло дуже круто, Василько та Віка влаштували супер гуцульське дійство у Верховині на конях, з музиками і чотирьма дружками, які також були вбрані в традиційне укранське вбрання. Костюми виконані у техніці машинної вишивки низинкою, на старому домотканому полотні, пальто нареченої, яке на фото навіть більше видно ніж сукню - теж наших рук справа.фото - http://sxublenuy.livejournal.com/








всі фото

Весілля

кохання, льон, щастя, дизайн

Previous post Next post
Up