«Не унилі» націоналісти

Feb 11, 2011 21:54




Останнім часом серед українських ультраправих з’явилася кумедна звичка. Вони багато говорять про революцію. І вже не тільки про «національну», що початок її років 20 тому проголосив Дмитро Корчинський. Тепер вони вже воліють побалакати про «соціальну революцію». У цій статті ми поговоримо про "святу трійцю" українських націонал-революціонерів. Євгена Герасименка, Андрія Іллєнка та Юрія Михальчишина (він на фото).

Андрій Іллєнко у своєму блозі черговий раз (він це робить регулярно) покращив настрій правим та лівим. Правим він розповів про неминучість соціальної та національної революції в Україні. Це має піднімати бойовий дух, . А лівих він розсмішив твердженнями про те що держави Єгипет та Туніс не є інструментом імперіалізму, а суто національними державами. І це відрізняє їх від України. Іллєнко пише:

«У той же час, в цих арабських країнах не було і немає національного фактору в революції, який існує у нас. Нинішній режим в Єгипті не є продовженням англійської колоніальної адміністрації, так само як повалений режим в Тунісі - продовженням французької колоніальної адміністрації.»

Дуже сміливе припущення і не треба закінчувати київський універ Шевченка, щоб оцінити глибину знань одного із ідеологів ВО «Свобода». Історія та міжнародна політика не є сильним місцем цього дипломованого політолога.

скромна чарівність буржуазії, буржуї, фашизм, інтернет, теорія, тоталітаризм, наці, націоналізм, уряд, ієрархія, марксизм, ксенофобія, буржуазія, ідеологія, неофашизм, лібералізм

Previous post Next post
Up