ЗУПИНИТИ ПОЛІТИЧНІ ВБИВСТВА В РОСІЇ!

Jan 30, 2009 16:04

Солідарність з тими, хто відстоює свої права, свободу і справедливість!



1 лютого о 15:00 під стінами посольства Російської Федерації, що по вулиці Повітрофлотський пр 27, відбудеться мітинг пам'яті Станіслава Маркелова і Анастасії Бабурової, що трагічно загинули 19 січня.

Нагадаємо, що 19 січня від руки зухвалого вбивці, у центрі Москви загинули адвокат і правозахисник Станіслав Маркєлов та журналістка «Нової газети» Анастасія Бабурова. Сум і гнів переповнюють товаришів і однодумців загиблих. Активісти соціальних рухів занепокоєні тим що бути захисниками прав і свобод в Росії стало смертельно небезпечно.

Солідарні акції в цей час відбудуться в кількох країнах: Польща, Росія, Англія, Франція, Італія. Учасники мітингів вийдуть для того щоб засвідчити всій протест проти політичного терору, захищаючи права і свободи людини і громадянина.

Ця подія лише доповнила довгий ланцюг актів насилля по відношенню до тих, хто не згоден і прагне заявити про свої переконання. Відстоюючи свої погляди і політичну позицію - людина ризикує втратити життя. Ми звинувачуємо владу Росії у тому що політичний терор триває, і саме завдяки її прикриттю і невтручанню відбуваються політичні вбивства.

Ми вийдемо для того щоб заявити про підтримку всіх тих, хто бореться за свої права, для того щоб суспільство Росії і всього світу стало більш справедливим.

За ініціативою всіх небайдужих.

акція, анонс

Previous post Next post
Up