Не про духовне

Jan 31, 2011 16:07


Ох, нарешті мені вдалося доповзти, силоміць вирватись із тенет застою та заглянути до свого ЖЖ. Коротке особисте резюме: я уже рік перебуваю у періоді стагнації, але не звичайної стагнації, а дуже дуже щасливої у будь-якому сенсі. Мені довелося залишити свої далекоглядні професійні плани і зайнятись найголовнішим - міняти підгузки майбутній гордості України - моїй БЕБІ ( тут за класикою жанру має бути посмішка) До речі, у мене тепер не просто БЕБІ, а така собі БЕБІ і Ко, бо у мене їх двоє (а ось у цьому місці у деяких панянок на обличчі може з"явитися жахлива гримаса або співчутя, а у інших - щаслива посмішка). Та от біда, я втомилася... втомилася не думаючи проводити час у розмовах про пелюшки, втомилася нічого не робити,короче звичайний декретний синдром :). Тому, ще поки весна не завітала на наші українські простори, я запишу у свій ЖЖ план по все, що я надумала зробити цієї весни (одразу уточню, то аж ніяк не пов"язано із духовним вдосконаленням) - просто хочеться релаксувати. У травні напишу короткі ремарки - чи вдалося реалізувати все задумане, отож:
1.Волосся. Пора пора мені зяйнятися своє зачіскою. Так що цієї весни у сезоні прет-а-порте - я дефілюватиму із новою зачіскою, бо мій стиль зараз відповідає слову "фіг знає що".
2 Гардеробчик. Він аж проситься, щоб його оновити, вистачить при своїх 70 кг тішити себе думкою, що я ще зможу демонструвати свої сукеночки  моєї 50 кілограмової давності, тобто літ 10 тому.
3. Мило. У цьому сезоні я запала на тему миловаріння та аромотерапії, подивимось, що з того вийде. Зараз тільки стадія осмислення - до реалізації ще далеко.
4. Егоїзм.Пора хоч трішеки полюбити себе, принаймі крапелька здорового егоїзму мені  точно не завадить. От така  я погана альтруїстка :) :) :).

Короче весну я націлена провести на всі 100 відсотки.
Гарної весни усім.
Previous post Next post
Up