Замовчують і не розслідують, і відкрито захищатють тих, хто розігнав Євромайдан.

Nov 24, 2016 22:33

Тарас Березовец:
Подтверждаю, что по имеющейся информации именно Сергей Лёвочкин стоял за решением о разгоне студенческого митинга в ночь с 29 на 30 ноября 2013 г. Собственно, это никогда и не было секретом, что команда жестоко раздавить студенческий протест в центре Киева принималась в треугольнике Лёвочкин-Попов-Коряк. Сергей Лёвочкин и Дмитрий Фирташ приняли решение "сливать" Виктора Януковича, поскольку понимали, что аппетиты т.н. "Семьи" рано или поздно коснутся их бизнес-империи и потому решили действовать на упреждение. Поэтому тогдашний глава администрации в отсутствие Януковича дал команду Валерию Коряку жестко "зачистить" Майдан, дабы сделать Януковича "нерукопожатным" и отрезать для него пути назад. Как мы видим, расчёт Лёвочкина сработал - он продолжает здравствовать и поныне, Янукович не у дел. Януковича это никоим образом не отбеливает, просто для понимания кем он себя окружил, и что пока эти люди в Украине, они опасны для страны.
P.S. Это ещё не вся информация, мы добавим к имеющейся. О роли Лёвочкина я заявлял ещё в 2014 году в интервью ТСН.
https://www.facebook.com/taras.berezovets/posts/1485222888174375

- Тобто, не просто замовчуватимуть і не розслідуватимуть, хто розігнав Євромайдан, але й відкрито захищатимуть тих, хто розігнав.
Безумовно, і Березовець, і Аваков й інші лещатники прекрасно знають, хто три роки тому по-звірячому і підкреслено демонстративно розігнав Євромайдан. Знають, але свідомо брешуть. Бо Березовець - політтехнолог А. Клюєва за часів Януковича, Аваков - політично близький.
Висловлювання та показання Януковича, Захарченка, Коряка та інших «новоросіян»- не лише самозахист, але їхніми вустами говорить Кремль. Як бачимо, не лише Кремль, але й чимало українських «патріотів».
Особливо в цьому контексті цікаво читати Тараса Клюєвича Чорновола, який, наскільки відомо, не є «незалежним експертом» НФ (частини Турчинова-Авакова-Пашинського), а «незалежним» АП. Не дивлячись на це, так само покриває Клюєва, Сівковича та ін. Мабуть, кількарічна служба саме у групі Клюєва ПР все-таки взяла гору над «порохоботством».
Всі ці висловлюванння лещатників на третю річницю розгону Євромайдана - не просто піар, не просто небажання розслідування злочину, а відвертий захист Клюєва, Сівковича та інших «хороших регіоналів».
Допоки лещатники не будуть відсторонені від влади та від впливу на владу і на процес розслідування - годі чекати справжнього розслідування та покарання винних в цьому та інших злочинах 2013-14 рр.
Next post
Up