отже ти зрячий :)

Dec 08, 2007 23:32

а взагалі все класно :) Я приїхала на свою батьківщину. Хоч і ненадовго, хоч в поїзді думала що краще було б залишитись і піти  на посиденьки чи змити втому водою, але ковток свіжого, теплого, не по-київськи вологого повітря, усміхнене обличчя батька, щасливі обійми Бальда та матінки й Та, що декілька тижнів чекала на наше повернення... Одразу з нею познайомилась - вона настільки гарна й струнка, й співає з душею в унісон - глуховато,тобто трохи тихіше за родичку, що давно мешкає тут; але лірично, з тонкими емоціями, захованими у кожній ноті... і трохи сумно, хоча це вже зумовлено знаннями батька :)
Навіть разом майже повністю заспівали "Повіяв вітер степовий". Їй сподобалось - принаймні точно можу сказати що вона не засмутилась :) від рівня виконання)))

От... А ще в одразу в театр потягнули... на авторський вечір прими цього театру... Улюблена шиншилка все ще намагається сховатись від відвідувачів, хоча за ці два роки їй розширили її в'язницю тож ховатись зараз важче.
А ще в малих вчора був перший день народження :) вони вже зовсім дорослі, гасають по кімнаті, допомагають мамі готувати тортик :) Хоча ми їх ще не бачили. Нічого, ще завтрашній день є...
Наша  Ілонка на дитячому євробаченні хоч і дев'ята, проте одразу закадрила лідера білорусів! ТАк, наші дівчата часу не гаять - не перемогли, так будемо з переможцяи :)))))) "Ех, молодьож.."(с)

А взагалі все буде добре! Де наша не бувала!! :)

життя, пазітіфф, life is unbelievable!

Previous post Next post
Up