нас не догонят :)

May 14, 2009 10:45

тиждень тому (з минулої середи) почали бігати. так вже вийшло, що синхронно з панянкою
inayas_jj  . Пропускали ми трішки більше ніж вона, але тим не менш..) для мене є просте виправдання - в ті дні коли я не бігала зранку, я була на ногах весь день. водила приїзджих містом, бігала по різних справах які треба було зробити.

Півтора тижня гіперактивного життя звісно трішки виснажують.. але я так сумувала за оцим відчуттям всемогутності коли наприкінці кожного дня дивуєшся, як то ти встиг стільки всього переробити, а точніше встигнути зробить все заплановане.

ще одна дивина - остаточно згадала - як то - насолоджуватись навчанням. і все робити вчасно, й не пропускати пари.. за півтора тижня - лише одна пропущена лекція.. яку я проспала разом з першою пропущеною пробіжкою.

Так от. чого це я пишу. по-перше - пробіжки відновлюють циркуляцію крові. позитив для кожного в різних місцях виявляється, от наприклад проблеми зі шкірою досить гарно усуваються завдяки цьому. тож спробуйте, мо сподобається ефект :)

а по-друге. вчора в нас планово відключили гарячу воду. на три тижні. Сьогодні в голову прийшла думка, що це також позитив - є привід почати займатись плаванням :) принаймні скільки-то разів на тиждень можна буде по-людськи голову вимити :) бо відновлювання практики тазика з окропом це звісно класно, але, але... )

життя, мурахи в голові, випробування на міцність

Previous post Next post
Up