очі мої б вас не бачили. про помилки моди

Mar 04, 2011 03:46

 ну в шматах я не надто консервативна. тоже люблю вдівати на себе безформенну хєрню в виді плаття, штани люблю шоб на задниці висіли чи шапки літом таскати люблю - тоді мужу соромно біля мене перебувати і він відходе на півтори метри, ніби мене не знає )))))))))))  одним словом, мене рідко коли зачіпає модна шиза в строях будок з краківського, хіба це вже якась зовсім кітчьова і тиражована мура. а таке буває рідко. навіть дуже рідко ...проте, так було донедавна. поки в моду не ввійша тенденція, яку редакторка маєї газети назвала

сьодні модно бути дивним.
на перший погляд дивність має бути якась персональна і ідентична. ну капітан ачівіднасть, шо ти кажеш на когось "дивний", коли він в чомусь не похожий на загально прийнятий устав в твой голові. але от проблема, яку сьогодні хочу порушити.

саме та "дивність", яка ввійшла в моду, безпрецедентно тиражується і штампується.

ну і звичайно, як могли наші любі бабіни і мужчіни не перейнятися нею? незважаючи на всі мінуси "нового" віяння в шматах, українці всосали в себе все і з перебільшеннями включно. якшо родиться якийсь каліка - його називають помилкою природи. коли продажна мода робить просто казкову фігню для зшибання грошей з дурних - це характеризується як помилка моди. от кілька таких помилок і опишу далі.

почнемо з речі ше минулорічного стогону моди.

1. ГУМОВІ ЧОБОТИ.



так ся стало, шо марися побачила в журналі "єдінствєнная" авріл лавін в гумових чоботах в зірочку під коротке плаття... і понеслося. 
всякого роду британці (від них, за деякими твердженнями, ця мода і пішла) кажуть, шо носять кольорові гумові чоботи, бо в них часті дощі. ну йоптиж. давайте в венеції тепер запровалимо такі чоботи в моду, бо в них там канали можна іноді вбрід переходити.



от признайтеся - хто ходив в гумовцях більше 2ох годин і які відчуття вас при цьому переслідували? напевно, ефект для ніг після тижня перебування в статусі крутої модніци просто неперевершений. коханням прийдеться займатися не знімаючи гумовці, бо інакше від запаху нічого не вийде))) згадалося, як баби, які зара носять гуму, сміялися з нєфарів в гадах. а хулє тут різниці? шкіряні гади хоч повітря вентилюють.
є теорія про то, шо зара в європі криза ринку по шкірі, того її можуть дозволити собі тільки нормальні фірми, які ше поважають своїх покупців. а гума - спосіб забезпечити шкарами потребуючих.
от пару прекрасних прикладів цього миловидного взуття далі:

від стелли маккартні (адідас) із зебровою підкладкою. да, вони для походів, але наші дури ходять в них по вулиці!!! 






гумовці з каблуком - це просто апогей і вершина. в таких якраз до корови в стайню і буряни полоти в гноївці.


2. УГГІ

навіть не угі, а саме натуральне УГ! не знаю як вам, а в мене це взуття викликає рвотний рефлекс і є символом немічності, кволості і безвольності. і от в бонус - прочитайте про їх шкоду з одного боку. з другого боку - вони тааак заванюються, шо круті підприємці придумали свій спосіб скосити додаткове бабліцо. 
мало того, шо пара більш-менш справжніх УГ коштує в нас більше 300$, так ше й до них треба купувати засіб проти поширення грибків і неприємного запаху в УГ. і цей засіб коштує ше 400 грн. ура.
найгірше то, шо періс хілтон вдіває УГ під літнє плаття і так крутиться перед камерами - того маю передчуття, шо в марштурках цього року, окрім поту, будуть штиняти і дівчачі ласти. і ніхто не врахує, шо періс хілтон носить ці шкари раз. і після зйомок їх викине)) 
ну і варто пригадати красиву естетичну сторону виваленої на бік п'ятки в базарних УГ і візуальний ефект скорочення і викривлевлення ніг від УГ. але на це всім наплювати, бо модньо)))







і адідас скотився туда же


3. АФГАНІ

просто дурні хіпстери. шоб довго не розпинатися - просто подивіться відео - отримаєте масу задоволення.

уявляю мого дімку в таких штанах. ))))))


4. ХУТРЯНІ ВУШАНКИ

просто пережиток совка - і досі баби-дєди носять ці смішні хутрові шапки, від яких ноль користі, бо навіть вуха не закриваються. сьогоднішні шапки цього типу - це ніби шубу мертвого домашнього сірка/пушка/мурка не було куди пристроїти, крім власної голови.
надіюся, на базарах ці рештки худоби скоро оживуть і втечуть в ірій)



атомно))






це ващє якийсь недороблений прототип шапки мономаха


ті, шо носять всьо вищепоказане - є немилосердним до естетичного відчуття в навколишніх чілавєків і власного здоров'я. а ше мого зору і в перспективі нюху (якшо пророцтво з маршрутками справдиться)).
 

важко жити - шкода вмерти, епіка, розмисли, дикі люди, шизуха косить наші ряди

Previous post Next post
Up