- А где же люди? - заговорил Маленький принц. - В пустыне все-таки одиноко...

May 14, 2011 02:09



шукаю з ким напитися в скайпі.
реальність - гавно. фантазія - не так смердить

це кіберчас, дєтка.
сьодні після епопей в ЛМР мозг заставив мене їхати додому. просиділа вечір в рпг, зара в всіх соцсєтях пусто, муж тоже пішов тусуватися. вопшєм, якшо хтось захоче випити по скайпу шось - пишіть. я принесу з кухні віскі))

а наразі напишу вам про різні речі з підготовки до ЛВ. роздуми покинутої жінки))

фотоніч вчорашня була епічна, звичайно. хотя би з огляду на то, шо один з сюжетів Галки був "жіночий бійцівський клуб" - того мене і ше двох дівчат розділи до штанів, обмазали олією і просили робити агресивні рухи)) під час того позаду нас стояло десять людей - їхнім завданням було грати роль емоційних глядачів. загалом, були ше сцени з бомжами, блядями, індусами, готами, рабами, анархістами на тачанках... навіть скінхед вася наблюдався. 
ітого майже 40 фоток будуть предствлені на лінії втечі на стіні пачьота фотоночі, бо фотографів було 13. 
різні-різні сюжети знімалися в одному ангарі і в дворі депо. між тим всім з люлькою і поважним видом ходив вахтьор. звуть його пан Микола, до пенсії він був крутим фотографом, як виявилося. зара от сидить по кілька змін в тиждень в будці і п'є чай. того будете бачити там на пропуску дєда з люлькою в картатому піджаку - раджу поспілкуватися ))

цього року вдалося налагодити контакт з працівниками депо. нарешті. нам дозволили перетаскувати списані речі зі складу в зал, а місцева журналістка має написати про нас в стінгазету)) ну але сьогодні внаслідок недостатку п'ятничного алкоголю в робочому класі були деякі тьоркі з місцевими - всьо загладила моя втечі в магазин за допінгом. кульки приймали несміливо, зато тепер в нашому залі афігітєльний інвентар)) (хто нарікав в минулі роки, шо в депо нема де сісти - цього року ця проблема вирішена).

з дозволами всьо так, як завжди. тут і розписувати нема (шкода, шо міська рада вже не дерев'яна і не може згоріти дуже швидко).

завтра о 3ій художники приходять вішатися, свої канати і інші засоби кріплення треба брати з собою (це інфа для тих, хто забув і не читає вкантакт). так само, хто ше не доніс свої роботи - тащіть все завтра, будемо вас організовувати в просторі.

ну і звернення до фотографів: любі мої, особливо випускники/учні школи "домінік". приносьте роботи ті, хто сказав, шо хоче прийняти участь. або хто не сказав, але подумав. нагадую правила участі в виставці  http://liquorrhoea-l.livejournal.com/96101.html.

до всіх: якшо є бажання відпрацювати за гріхи - приходьте на 2гу завтра замітати. буду ну дуже вам вдячна, бо якшо сама все приберу - то прийдеться розгинати спину домкратами. з мене буде пиво.

image Click to view



Среди людей тоже одиноко, - заметила змея.

мойо-радноє, лінія втечі, розмисли, депо, лінія втечі - фестиваль, фотоніч

Previous post Next post
Up