Всі колись сиділи за партою...

Sep 14, 2014 21:54


Ну що ж, новий навчальний рік розпочався, і хотіли ми цього чи ні, все ж після літніх канікул в школах знову гамірно. І коли самі маленькі лише почали навчатися читати й рахувати, старші відразу взялися за дослідження нових країн та їхньої історії, розпочали знайомство з фізикою, хімією та біологією, і стали більше дізнаватися про цікавих людей та їхні відкриття. Та, мабуть, рідко хто з нас замислювався над тим, що кожен з тих цікавих особистостей, про яких ми довідались в школі, й самі колись сиділи за партою.

А от цікаво, всім геніальним колись подобалось навчатися, чи вони при самій думці про школу зі стогоном закочували очі? Чи часто вони запізнювались на уроки, і чи скажено ганяли на перервах? Чи приколювались над своїми вчителями і однокласниками? От хіба вам не цікаво, якими були в свої шкільні роки історичні постаті й відомі сьогодні люди?
До речі, про це, в свій час, фантазував і жартував у своїх карикатурах радянський художник-ілюстратор Віктор Чіжіков. Наче купу років пройшло, а переглядати його карикатури й сьогодні досить весело. Тому пропоную зробити перерву і подивитися на школу і відомих людей під кутом гумористичного погляду.


арт, карикатура, творчість, графіка, гумор, шарж

Previous post Next post
Up