Конкурс бальних танців. Лекція Дам"яна Федорики

Nov 08, 2014 17:06

Наші менші займаються бальними танцями. У суботу був виступ:


В очікуванні виступу:


Евелінка танцює в групі


А Мартуся уже з партнером




І,звичайно, всі отримали медальки і дипломчики:


Іринка - жюрі :)


Це Василь був з меншенькими на виступі. А я поїхала у Львів в УКУ на лекцію Дам"яна Федорики "Статевість у світлі філософії дару". Було дуже цікаво і дуже філософсько-абстрактно (складно одним словом - мої мізки закипали).

Але я дуже тішилась цій можливості, бо вперше (минулого разу) ми з Василем слухали лекцію цього професора 20 років тому (якраз у день мого народження, 18 років). І вперше я почула,що чоловіки і жінки є різні. Що Пантелеймон буде розбирати замок у хвіртці чи розбивати її, на крайній випадок буде перескакувати через паркан, щоб добратися до будинку. А Горпинка просто... постукає у двері, чи знайде дзвіночок. Або й ще простіше - попробує відкрити клямку :)

Що означає, що чоловік аналізує (розбирає на частини, щоб зрозуміти суть) і синтезує (творить щось), а жінка - приймає і любить весь світ :)

Цього разу лекція була складніша, професор намагався пояснити суть статевості виходячи від Початку, від Бога. Складно. Але дуже цікаво!!!

А ще в професора 10 дітей і 28 внуків, чекають 29-го. І всі діти були на домашньому навчанні, а потім всі поступили в університети (минувши рівень коледжів). Професор є українцем але живе в США.

Ось такі цікаві у нас справи :)

Фотки_Евелінка, навчання, Ліля, Фотки_діти, щоденник, Концерт, Танці, Фотки_Мартуся, Конкурс

Previous post Next post
Up