Вихідні у Львові

Oct 20, 2013 14:31

Часом проводимо прекрасні вихідні у Львові. Цілою сім"єю. Бо старшенькі і так щотижня у Львові: ввечері в п"ятницю мають пластові сходини, а в субоиу вчаться в Креативній міжнародній дитячій школі.

А я з меншенькими у Львові рідко... То для нас - ціле свято!!! Для мене це свято спілкування з друзями. Стараюся всіх відвідати і зі всіма поспілкуватися (всіх правда - аж ТРИ сім"ї, але то є справжні друзі!!!)

Дуже дякую Олі та Максиму за гарну гостину! Так приємно спілкуватися на дійсно глибокі теми, які цікаві нам. Важлива інформація для зростання приходить у такому спілкуванні. І просто приємно почувати себе БАЖАНИМ гостем :)

А діти мали цього разу театральні вихідні. Поки старшенькі були в суботу у КМДШ, бабуся з меншенькими пішли в Театр ляльок на "А де ж п"яте" - як ніби про нас :). А в неділю бабуся взяла чотирьох внучок в Оперний театр:






А ще я полікувала зуби... Три години на чотири зуби, два з них - удалення нервів... Дякую мамі, яка побула з меншенькими, особливо Іринкою і дала мені таку можливість!!! Іринка навіть заснула в бабусі на руках :)

Фотки_Евелінка, Театр, Львів, Фотки_Ольвія, Фотки_Дануся, щоденник, бабуся Люда, Фотки_Мартуся

Previous post Next post
Up