Театр для мами

May 19, 2012 23:40

Ольвія була сьогодні на першій Сповіді. Ходили на 16.30 в церкву Св. Йосифа Обручника. Були майже всі дітки з класу і приємно, що деякі прийшли у вишиванках (Ольвія теж). Батьки домовились, що на саме Причастя дівчатка мають бути в білих платтях... Але про це завтра, а сьогодні про подарунок дітей. Минулої неділі (коли саме й було свято матері), ми були в Трускавці, діти попросили перенести свято (щоб встигнути підготуватись... і справді готувались цілий тиждень... вчили пісні, танці і робили репетиції).

Прийшли ми з Ольвією зі сповіді, я трошки відпочила. І десь за годину діти запросили мене в театр (на подвір"я... сусіди були в шоці... і час від часу плескали зі своїх балконів :)
Почався концерт з вистави,

де донька (Ольвія)

бідної вдови (Данусі) ходила шукати щастя. По дорозі знайшла Сонечко (Мартусю)


Мартуся ще затанцювала танець "пробудження сонця"


Потім вони разом зустріли мишку (Масю) і далі пішли шукати щастя.


І знайшли таки щастя (Евелінку) :)))


Потім Мартуся танцювала під свою улюблену "Barbie Girl" Aqua. Мені страшенно подобаються її рухи.



А Ольвія співала Старенький трамвай.


Далі співала Дануся свою нову пісню про літо


А меншенькі тим часом "робили підтанцьовку"




Потім Мартуся розповідала казочку про маму (яку вона сама придумала). Звичайно ж суть зводилася до Любові (Мартуся часто говорить, що любить і очікує того ж)






Ось така мала артисточка у нас росте! Доганяє Данусю :)

А на завершення всі разом танцювали:


В танці був "вихід" кожної з них (інші в той момент плескали)


А були й моменти спільного танцю:


Ось так завершили:


Це був найкращий з їхніх концертів (а вони їх влаштовують досить часто - раз на місяць чи два)!!! І однозначно це був найкращий подарунок!!! Мені було страшенно приємно дивитись на талановитих дітей, які стараються заради мене ("коханої мами найкращої в світі", як вони це повторювали у виступах). І, чесно кажучи, мені було приємно, що виступ був на подвір"ї і сусіди побачили, що наші діти вміють не лише "кричати і сваритись". І загалом, багато дітей - це ПРЕКРАСНО!!! Дякую Богу!!! І дякую дітям за чудовий подарунок, який буду пам"ятати дуже довго!!!

Фотки_Евелінка, творчість, Свято, Фотки_Ольвія, Фотки_Дануся, Фотки_діти, щоденник, Концерт, Фотки_Мартуся

Previous post Next post
Up