NaNoNapló 4/30

Nov 04, 2016 03:19

Holnap utazunk W.be és természetesen teljesen blindsided engem ez, egyáltalán nem készültem eddig a pontig, szal az most kezdődik, és esetleg holnap reggel még el kell ugranom vonatjegyet venni?!

Még ma este át kell raknom a fájlokat, amiket potenciálisan írhatok a hétvége alatt: anya laptopját viszem, mert a sajátom az utolsókat rúgja (?), ami persze azt jelenti, hogy tökéletesen működik, csak éppen a tartalmának a fele kilóg, szóval ötletem sincs hogyan szállítsam anélkül, hogy a képernyő fele kitörjön/elszakadjon vmi benne.

Persze jellemző módon ez most történik, nem egy hónapja, mikor még nyugodt szívvel költöttem volna egy zsírúj laptopra. Hmmm.

Ma este a tegnap elalvás előtt kiötölt make-out jelenetet vetettem papírra, persze nem lett olyan jó mint amiről tegnap este emlékszem, de ez szinte mindig így van :D

58 nap a sherlockig? a nyughatatlan kis tjlcs szívem folyamatosan nekirepül az idő kalitkájának, de ez egy jófajta fájdalom (asszem), mert már a finisben vagyunk.

gyerekek holnap - és tudatosan kényszeríteni fogom magam, h bármilyen szar is lesz, csináljuk meg a másolásukat a Sev little onejaihoz, mert otherwise what is the point of my suffering?

(1766)

nanowrimo2016, "harry gets on a train"

Previous post Next post
Up