Skaidrinimasis

Jan 08, 2010 21:06

 
Vakar perskaičiau Parfionovo "Namedni. 1971-1980". Viskas taip. Ir "Abba", ir "Boney M",. ir "Žiguliai", ir Lazdynai, ir Brežnevas Camp Davide, ir ajatola Chomeini ir Visockio mirtis, ir "Likimo ironija", ir "Prostokvašino", ir Jonas Povilas II.

Viskas gyva, viską prisimenu.

Bet - man tas dešimtmetis dar ir: Kalanta, traukinių katastrofa prie Vievio, Ugnies medžioklė su varovais, lenkų televizija, Hiperbolė, Marcinkevičius, Mažoji išpažintis.

Tai va to ir norėtųsi - surankioti lietuviškus 1953-2004 metų top trendus. Visose srityse - kultūra (Džonatanas Livingstonas žuvėdra), mada (mokyklose uniformos persiūtos į maksi), daiktai (atsirado pirmieji kasetiniai), politika (Žvirgždės poema) ir taip toliau.

Tam ir buvo kuriama šita bendruomenė.

Kaip tai protingiau ir tvarkingiau padaryti - nagi padėkite mums su gedas  .
Žinoma, aš turiu savanaudiškų kėslų - aš noriu tokio atvarto žurnale.

Tame gedo įraše - mes tiesiog kaip pasiutę mėtėme tai, kas mums atrodo vertinga prisiminti ir bandėme prisiminti datas. Bet čia reikia kokios nors tvarkos. Tvarkingiausio mąstymo iš mano sutiktų tinkluose žmonių, kad ir kaip jūs nustebsite, turi lyja  , versmes  ir (nesijuokite) rokiskis .

Tai ir padėkite - tik nesileiskite į nusisofistikavimą, Viskas turi būti paprasta. Rezultatas turi būti - penki šeši top įvykiai įvairiose srityse iš kiekvienų metų apibrėžtu laikotarpiu.

Previous post Next post
Up