О да, это несомненно политические репрессиии и затыкание рта инакомыслящим!

May 02, 2015 20:06

http://www.theinsider.ua/politics/5544f3fb6d2cf/
Cьогодні близько 5 тисяч осіб вийшли на Хрещатик на так званий марш солідарності із загиблими 2 травня 2014 року в Одесі.
Колона розтягнулася від вулиці Богдана Хмельницького і аж до Прорізної, передає Gazeta.ua.

Серед мітингувальників переважно люди поважного віку, проте була також молодь і навіть неповнолітні.



Фото: gazeta.ua

У руках вони тримали заздалегідь підготовлені плакати з фото загиблих Олега Калашнікова, Валентини Семенюк-Самсоненко, Олеся Бузини та жертв Одеської трагедії. При цьому учасники акції викрикували "Ганьба!" та "Ні політрепресіям!".



Фото: gazeta.ua

Своєю чергою у прес-службі столичної міліції повідомили, що масові заходи у центрі Києва пройшли спокійно.

"Учасники ходи з плакатами пройшлися центральними вулицями міста. Колона рухалася Хрещатиком, проїжджою частиною вулиці Грушевського, потім - Шовковичною, Лютеранською і повернулася на Хрещатик. До правоохоронців із заявами та скаргами про порушення громадського порядку ніхто не звертався", - йдеться в повідомленні.



Фото: gazeta.ua

У відомстві також прокоментували інцидент із затриманням двох учасників заходу.

"Щодо поширеної у низці інтернет-видань інформації про затримання громадян із числа учасників ходи повідомляємо, що до працівників міліції звернулися перехожі з приводу двох, на їхню думку, підозрілих осіб. Правоохоронці запросили чоловіків до територіального відділу міліції Шевченківського райуправління для встановлення особи", - доповіли в МВС.

"Під час перевірки міліціонери з’ясували, що чоловіки 1976 та 1969 років народження, киянин та уродженець Чернігова, перебуваючи у центрі столиці, спостерігали за перебігом ходи. Після встановлення їхніх осіб обидва громадяни залишили приміщення органу внутрішніх справ", - резюмували у відомстві.

А это Монстрация в Новосибирске:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1102349759792160&set=a.209507249076420.66551.100000514406298&type=1&fref=nf&pnref=story


учу вавилонский, события в Украине

Previous post Next post
Up