Релігійний туризм до Патріарха. Перепост.

Apr 27, 2011 13:35

Маленькие кролики очень красивые. В селе
Парканы мои знакомые выращивают кроликов.

Или

Человеку просто нужна ссылка, для меня мелочь, а ему приятно )

Заранее извиняюсь если моя просьба покажется некрасивой.

Originally posted by jesfor at Релігійний туризм до Патріарха
Якось я вже писав про приїзд до України патріарха Єрусалимського Феофіла, який був вдалою бізнес-угодою. Фельдман наповнив свій захід селебреті, а архиєрей заробив дєньжат для церковної каси.

Нардеп Олег Ляшко послідував прикладу свого колеги Фельдмана і теж зустрівся з патріархом - тільки сам махнув на Святу Землю. Про це він написав у Фейсбуці:

У другий день Світлої Паски зустрівся у його резиденції з Православним Єрусалимським Патріархом Фіофілом III, щоб отримати його благословіння на нові звершення в ім’я України.



Патріарх Феофіл не викликав в мене особливих емоцій, його промова була нудна, а відповіді на запитанні позбавлені змісту. Кожного разу він нагадував, що православ'я ітс вері тру реліджн, хоча не пояснював в чому саме.

Я не знаю розмірів його пастви, але здається цей патріарх схожий на весільного генерала. З яким, до речі, зачастили зустрічатися українські політики. Це той самий вид VIP-туризму, як зганяти до Далай-лами та поснідати з ним за N-суму грошей.

Зі сторони смішно читати коментарі про "великі звершення" та "благословіння Патріарха", за яке було проплачено певну суму.

Є один такий вислів: коли християнство потрапило до Греції, то перетворилося на філософію; до Риму - стало політикою; коли з'явилося в Америці - стало бізнесом. Якщо продовжити, то з'явившись на східнослов'янських землях - перетворилось на фетиш.

отношение, капец, политика, праздник кокойто

Previous post Next post
Up