У Києві біг-борди постраждали від невідомих “міських партизан” (ФОТО)

Nov 08, 2009 16:54

„Сьогодні народний гнів буквально виплеснувся на остогидлі обличчя „еліти”. На обличчя тих, хто імітує запеклу боротьбу між собою на телеекранах, однак об’єднаних спільним мотивом - заробити на нас гроші. Відраза, що охоплює безліч людей, є виправданою. Вони не бажають ставати жертвами маніпуляцій і джерелом збагачення. Вже сьогодні проти таких людей розгортаються репресії - клани готові спільно давити всіх, хто не бажає грати за їх правилами. Першою жертвою став 52-річний житель Сум, затриманий за псування біг-борду однієї з політичних сил. Преса жартома назвала його „яєчним терористом”, але схоже, що правоохоронні дійсно сприйняли його за небезпечного злочинця.


29 вересня 2009 р. співробітники СБУ (!) арештували безробітного чоловіка під час псування біг-борду. Затриманому інкримінують ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство) і взяли під варту. Щоб вислужитись перед начальством правоохоронці „повісили” на безробітного усі зіпсовані біг-борди. Олігархічні партії, які „постраждали”, в один голос наполягають на притягненні правопорушника до суворої відповідальності - 5 років обмеження волі.

Сьогодні держава намагається підвести будь-яке обурення під відповідні статті кримінального кодексу. Цим вона провокує ще більший нігілізм та посилює спротив. Влада, яка тримається завдяки силі, приречена на поразку. Репресії проти уявних злочинців призведуть до того, що після яєць з фарбою послідують яйця із запальною сумішшю, а кожен безробітний послідує прикладу сумчанина і віддаватиме свій вільний час на користь служіння суспільству”.

Нагадаємо, що нещодавно подібні “акції солідарності” відбулися в Житомирі, Чернігові, Українці (Київська обл.) та інших містах України.

Невідомі обіцяють оприлюднити відео із акції.

Коментар від редакції сайту “Хроніка самозахисту”: характерним є те, що “рухівці” та “свобдівці” одразу намагалися пропіаритись на подіях у Житомирі та Сумах, стверждуючи, що це був напад саме на них. Праві, які використовують підтримку капіталістів, мають відверто буржуазну програму, намагаються заробити політичний капітал, роблячи вітгляд, що вони чимось можуть бути “небажаними” чи навіть “небезпечними” для справжніх “власників України”. Але наш народ вже звик до політичних шавок, хоч якби ті не прикривались своєю “богообраністю”.

Цікаво, що у Києві “бігморди” із зображенням Януковича замінили менш ніж за півдоби, залишивши інші плакати брудними. Чи це наслідок якості обслуговування рекламістами кандидата чи підтвердженням того, що столичний мер є союзником саме білоблакитних - не важливо. Важливо, що гроші викинуті кандидатами на ошукання народу працюють швидко. Людям, яким перепадає копійчина підчас передвибочого процесу треба пам’ятати, що після виборів казка закінчиться - кількість робочих місць скоротиться.

КИЇВ











ЖИТОМИР







ВЛАСНЕ СУМИ



http://samozahist.org.ua/?p=18183

pic

Previous post Next post
Up