дитяче

Mar 09, 2009 12:58

У дитячому садочку мені подобалося відразу два хлопчики - Саша і Сірьожа. Вони були геть різні. Ггг... один розбишака, дуже схожий на Чака Норріса (ну пам'ятаєте ж такого актора, грав якогось рейнжера в серіалі)))), інший - увесь такий позитивний, правильний, вихований. І я бідолашна, ніяк не могла зрозуміти, хто мені більше подобається. Чомусь ті вагання і зараз дуже чітко пам'ятаються))))). 
...Чак Норріс подарував на день народження листівку. Підсунув у мою шафку. Правда, підписував її явно не він. Вихователька або мама))). Але я все одно була на якомусь там небі від щастя. А той другий, зробив сюрприз на ггг... випускному. Він грав Буратіно і мав обрати собі помічника для якогось конкурсу. На усіх репетиціях обирав дівчинку-Катю, мою суперницю))). А на самому святі чомусь запросив мене :).

(п.с. Вікіпедія сказала, що нині Чаку Норрісу вже 68 років. Кошмар. Таке стареньке вже. А я так в дитинстві від нього перлася).

От з дитинства і повелося, що у моєму житті постійно присутні два хлопці)).

А ще згадалося, що у школі подобався один хлопчик-старшокласник. Ламала я собі голову, як би його номер моб. дізнатися. Подруга підказала геніальний план. Вона подзвонила йому на домашній (номер дізналися якось зі шкільного журналу, ггг... я ще й періодично переглядала оцінки хлопчика))), сказала, що вона організовує зустріч випускників (на той момент хлопчик школу уже закінчив) і попросила його номер, аби згодом зв'язатися).

...ех, ну як же то все мило. (або маразматично. *за версією tapo4ok:).

А у кого були які пригоди і героїчні вчинки з цієї ж серії?))

всяке, пам'ять, я

Previous post Next post
Up